Voditeljica koju je bivši dečko polio kiselinom: Kćerka se plašila da je dodirnem

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

4B04D0AA 90C7 499C 915F 5F4DAC55BF4F
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Britanska voditeljica i bivša mankenka Katie Piper 2008. doživjela je traumu s čijim se posljedicama suočava i danas kada ju je bivši dečko polio kiselinom po licu, piše klix.ba.

Njen tadašnji dečko Daniel Lynch nije to sam učinio, već je unajmio osobu koja je Katie sumpornom kiselinom polila po licu.

Nakon godina užasa kroz koji je prolazila i 300 urađenih operacija kako bi mogla normalno funkcionisati, njen život ponovo je dobio smisao.

Počela je raditi kao voditeljica, a upoznala je i ljubav svog života s kojim se vjenčala 2017. i dobila dvije kćerke, Bell Elizabeth i Penelope Diane.

Iako su djevojčice bile uz nju tokom operacija i oporavaka, ona im još nije rekla šta joj se dogodilo. Kako kaže, planira to uraditi kad one odrastu, no priznala je kako se suočila sa situacijom koja je jako povrijedila.

Nakon posljednje operacije kapaka, njena 4-godišnja kćerka bila je toliko uplašena da se plašila da je majka dodirne.

“Rekla mi je da ne želi da je diram i da izgledam užasno”, priznala je Katie.

Iako joj je bilo teško, voditeljica je shvatila kako mora biti otvorena sa djecom i “dopustiti im da se tako osjećaju”.

“Ako joj to sada ne dopustim, kasnije možemo imati problema. Važno mi je da mi uvijek može reći takve stvari”, tvrdi onda.

Katie je nedavno imala i komplikacije zbog ožiljaka na dušniku koji su joj otežavali gutanje te je zbog istih podvrgnuta operacijama.

B44F06AD A53D 44A9 B59F D36259AEA4EA

Zbog ovog monstruoznog čina, ona je pretpjela teške povrede. Bila je u induciranoj komi 12 dana, izgubila je vid na jedno oko, koža joj je bila “istopljena”, kosti oštećene, a kiselina je zahvatila i dijelove ruke.

Nakon napada, manekenka se godinu dana skrivala od javnosti, a onda je odlučila progovoriti zbog svih onih koji prolaze kroz isto.

Objavila je i fotografiju svog lica samo nekoliko dana poslije napada.

5BB758B4 1F0C 46C3 8E7F B48E1B52D703

“Bojala sam se ljudi, posebno muškaraca. Strahovala sam od cijelog svijeta”, rekla je tada.

Katie je priznala i kako ju je Daniel silovao i zlostavljao prije nego što joj je kiselinom uništio život.

Prije samog događaja, Katie je bila na početku karijere. O svom tragičnom iskustvu napisala je tri knjige, a 2011. proglašena je i ženom godine.

Daniela su 2009. osudili na doživotnu zatvorsku kaznu. Ipak, prošle godine izašao je iz zatvora te sada uživa s novom suprugom Daniellom Burke.