Portal 072info

Kıvanç Tatlıtuğ: “Još istražujem svoje korijene, sigurno znam da sam sa Balkana tačnije iz Bosne i Hercegovine”

Mnogi glumci koji su rado viđeni na malim ekranima porijeklom su upravo sa ovih prostora-jedna od njih je i Kıvanç Tatlıtuğ iz serije Dolina Suza koja se emituje u programu OBN TV čijim venama teče balkanska krv.

Da li nekada dok gledate serije i omiljenog glumca ili glumicu pomislite : „Kako bi mi bilo drago da mogu popiti nešto s njim“ ili „Baš bi bilo dobro da smo komšije pa da uz kaficu gledamo omiljene serije“… Možda ne znate ali mnoge zvijezde su porijeklom upravo sa ovih prostora. Jedna od njih je i Kıvanç Tatlıtuğ iz serije Dolina Suza.

877b7a40-2539-4696-a889-02e872f39a4d

Kıvanç (Kuzej) s ponosom ističe da je porijeklom s Balkana. „Još istražujem svoje korijene, sigurno znam da sam sa Balkana tačnije iz Bosne i Hercegovine“.

Raspitivao sam se o mentalitetu ljudi sa tog prostora i srećan sam jer sam čuo lijepe stvari. Rrekli su mi da tu žive nasmijane i raspoložene osobe koje su uvijek spremne na šalu i naravno hranu.“. otkrio je turski Brad koji je nekoliko scena za jednu seriju snimio u Bosni i Hhercegovini. Tada je poznati glumac skočio sa starog mosta u Mostaru. Porijeklom iz Bosne i Hercegovine je još nekoliko turskih glumaca.

Tako da nas ne treba da iznenađuje priča o Kıvançovoj ljubavnoj romansi sa bh manekenkom koja već duže vrijeme radi u Turskoj.

8875bde9-e620-4429-80a4-569d86bfd262

Podijelite članak