AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Veliki broj javnih osoba je prisustovao proslavi rođenja njenog unuka Željka, odakle je krenula zaraza

Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović pozitivna je na koronavirus, pokazao je PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa. Osim nje na koronavirus je pozitivan i njen sin Veljko.

Folk pjevačica je 3. juna u vili na Dedinju organizirala proslavu povodom rođenja unuka Željka a na istoj se, kako se kasnije ispostavilo, proširio koronavirus.

Među zvanicama su bili Sanja Đorđević sa kćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Dušica Jakovljević, Filip Krajinović, Marina Visković, Aleksandra Prijović, Miloš Nadeždin, Stevan Radivojević, Slađa Allegro.

Klaster, kako se zove okupljanje zaraženih je prvi otkrio frizer Stevan Radivojević koji je i objavio da je pozitivan na koronavirus, nakon čega je nastala prava panika. Svi koji su bili na zabavi počeli su da se testiraju.

Žika Jakšić se oglasio da je negativan, Aleksandra Prijović je objavila da nije zaražena i odmah otišla na nastup, također i Slađa Allegro je objavila da je sve u redu.

Mia Borisavljević je također negativna, kao i Željko i Jovana Jokismović koji su se odmah testirali. Sanja Đorđević je odmah izjavila da ide na testiranje, ali za sada se ne oglašava.

A Ceca i njen Veljko su u izolaciji u svom domu. Da li će im kolege i prijatelji zamjeriti strah i brigu koji su prošli i nastaviti druženje, ostaje nam da sačekamo.

Express