Portal 072info

Ko će drugi nego Balkanac?: Predstavljao se kao diplomata, prevario luksuzni hotel, iznajmio brod…

Screenshot 2020 09 01 Ko će drugi nego Balkanac Predstavljao se kao diplomata prevario luksuzni hotel iznajmio brod 696x392 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Hrvat, koji se lažno predstavljao kao diplomata, uhićen je na talijanskom otoku Capri nakon što je pokrenuta istraga o neplaćenim računima za boravak u luksuznom hotelu i iznajmljivanje broda za krstarenje, pišu talijanski mediji.

Taj 31-godišnji hrvatski državljanin M. P., s adresom u talijanskom gradu Belluno, koji je od ranije poznat policiji, boravio je 10 dana u luksuznom hotelu na Capriju gdje je posjećivao barove i restorane te iznajmio brod.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Njegovo ljetovanje iz snova prekinula je policija koja ga je uhitila zbog prevare i lažnog predstavljanja. Kada su stigli policajci, muškarac se nastavio lažno predstavljati te je glumio uvrijeđenost.

Utvrđeno je da je M. P. prilikom prijave u hotel dao lažan dokument. Kada je trebao platiti, pokazao je lažnu potvrdu da je prebacio novac na račun hotela, ukupno 10.000 eura. Istim je trikom unajmio brod s posadom što je stajalo 4500 eura.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Hrvata je, inače, tražila i policija iz Rima za slična djela prevara, prenosi Index.

Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)