KO JE NAJBOLJI? Iza kulisa “Zvezda Granda” Popović već proglasio pobjednika

KO JE NAJBOLJI? Iza kulisa “Zvezda Granda” Popović već proglasio pobjednika

Već smo primijetili da su pauzu od snimanja “Zvezda Granda” članovi žirija odlično iskorisitili odlično iskoristili, budući da su se pojavili raspoloženi i preplanuli na snimanju nove epizode.

Među prvima stigao je Mili sa širokim osmijehom na licu te vrlo rado proćaskao sa novinarima i fotografima. Mada osmijeh nije krila ni Ceca, koja je svojim stajlingom sve prisutne ostavila bez daha. Neobične čizme i crna odjevna kombinacija privukle su pažnju brojnih objektiva.

Za razliku od kume, Viki nije stigla da “nabaci” mejkap, te je brzinom svjetlosti uletjela u studio kako bi završila sve pripreme za predstojeće snimanje.

Pa lako je Đorđu Davidu koji ne mora da se šminka i dotjeruje kao naše dame, te nije ni čudo što je to vrijeme iskoristio da pijucka kaficu i ćaska sa novinarima.

Uslijedio je omiljeni dio nježnijeg spola stručnog žirija- fotkanje, a potom i đuskanje. Više puta smo imali prilike da ocejnjujemo njihove plesačke i pozerske pokrete, ali čini se da su i ovoga puta bili raspoloženi da se pokažu u najboljem svjetlu.

U trci su učestvovali Ceca, Đorđe, Marija i naravno Mili! Izgleda da je sudijin favorit ipak bila Svetlana te je uslijedilo negodovanje žirija zbog ove odluke, posebno od strane Đorđa Davida koji je odlučio da stavi kesu na glavu i bojkotuje dalji tok dešavanja.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica