Portal 072info

Ko prije završava ljubavnu vezu, žene ili muškarci?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svaki raskid je težak na svoj način, ali i po ovom pitanju postoje značajne razlike među polovima.

Kako pokazuju rezultati najnovije studije, ženama je potrebno kraće vrijeme da dođu do te odluke nego muškarcima. Dame će odvojiti u prosjeku šest dana da donesu konačnu odluku o prekidu ljubavne veze, dok je muškarcima potrebno oko mjesec dana da dobro razmisle o svojoj odluci.

Što se tiče metode raskida, 77 % djevojaka će čitavu stvar okončati kratkim i iskrenim razgovorom, koji ponekad može da bude i malo oštar, jer vjeruju da tako manje boli. Sa druge strane, 88 % momaka vjeruje da je uvijek bolje dobro promisliti i uzeti dovoljno vremena da se isplanira pristup toj temi, da bi ideja o raskidu bila što manje traumatična za dotadašnju partnerku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Od trenutka kad dođe do uvida “više ne ide”, pa do samog čina raskida, oba pola provedu dane osluškujući svoja osjećanja. Na momente se vraća vjera u budućnost veze, ali čim se ponovo manifestuje sitnica koja ide živce, osoba tone u depresiju jer je svjesna da zaista nema spasa.

Tih dana ljudi su obično nervozni i netrpeljivi prema partneru. Poneko se konsultuje s prijateljima, poneko bježi u samoću. A zapravo, svima je najveća briga “hoću li nakon raskida naći nekog boljeg”?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME