Kod Popovića nema štele: Evo ko se sve od djece poznatih takmičio u Zvezdama Granda, a ko planira na scenu

sasa popovic 642x336 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Takmičenje “Zvezde Granda” postoji već 18 godina, a ovaj šou stvorio je velike zvijezde.

Na veliku scenu uglavnom su dolazili mladi koji do tada nisu imali dodira sa estradom, ali su kroz šou prošla i neka djeca poznatih ličnosti. Iako su im roditelji dugo na muzičkoj sceni, da li kao pjevači, autori ili muzičari, kod Saše Popovića nisu imali protekciju.

Neki nisu ni stigli do finala, a neki su se po nekoliko godina takmičili da bi se afirmisali.

Pravi primjer za to je Sandra Rešić, kćerka zvijezde folk muzike devedesetih godina, Nine Rešića. Ona se u “Zvezdama Granda” takmičila čak četiri sezone. Nije odustala dok nije ušla u finale.

Tokom takmičenja je pjevala i pjesme njenog pokojnog oca. Učestvovala je i u dvije sezone “Zadruge”, gdje je stekla veću popularnost.

Kroz “Grandovo” takmičenje prošla je i Aleksandra Džidža Stojković. Njen otac Dragan Stojković Bosanac je već godina član žirija ovog takmičenja, ali njoj to nije pomoglo da se domogne finala. Jesu njeni nastupi bili zapaženi, ali protekciju nije imala.

I kćerka Goce Božinovske i čuvenog kompozitora Radeta Vučkovića Jelena Vučković okušala je sreću u najpopularnijem muzičkom takmičenju. Ušla je u finale, ali popularnost svoje majke nije dostigla i sada je gotovo uopšte nema u javnosti. Njen otac je napisao neke od najvećih narodnjačkih hitova, ali ona nije među pjevačima koji su ih otpjevali.

Među prvima od djece poznatih je u šou došao Joca Stefanović, sin hitmejkera Slavka Stefanovića Slavkonija. On i dan danas radi uglavnom na privatnim zabavama, angažovan je u studiju, a tokom korone je radio kao tonac na Grand televiziji.

Kroz “Zvezde Granda” su prošli i Marko Gacić, sin harmonikaša Mikice Gacića, takmičila se i kćerka Dragana Krstića Crnog, ali nije daleko dogurala. Sreću su okušali i sin Nele Bijanić Oliver Miljanović, kao i kćerka pokojne Vere Nešić, Emilija, koja se takmičila u dvije sezone, ali nije postigla uspjeh.

Da okuša sreću u “Zvezdama Granda” ima i sin Biljane Jeftić i Ace Ilića Ivan, a roditelji mu u tome pružaju podršku, ali imaju jedan uslov – da prvo završi fakultet pa tek onda zakorači na estradnu scenu.

Kurir