Portal 072info

Koje kvalitete muškarci traže kod žena?

Stalno se postavlja pitanje na koje sve načine žena može da privuče muškarca. Postoji nekoliko kvaliteta koje muškarci traže kod žena, a mi smo za vas pronašli koje su to kvalitete, pa ih pokušajte primjeniti kako biste se uvjerili u njihovu istinitost.

Opuštenost je jedna od glavnih kvaliteta koje muškarci cijene kod žena. Oni žele da imaju normalnu komunikaciju sa opuštenom ženom koja ih neće svojim ponašanjem tjerati da oni budu nervozni ili da se osjećaju neugodno u njihovom društvu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Smisao za humor je također kvaliteta koja se cijeni. Žene koje se mnogo smiju su mnogo privlačnije od onih koje izgledaju ozbiljno ili ljuto. Osmijeh otvara čak i kamena vrata, pa se poslužite sa njim.

Muškarci vole samouvjerene žene koje znaju šta žele i koje imaju cilj u životu. Ukoliko je žena zadovoljna svojim životom zrači poozitivnom energijom koja privlači muškarce, pa tako trebate da budete zadovoljni sami sobom kako biste privukli pažnju muškarca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fizički izgled je muškarcima veoma bitan, pa se vi trebate potruditi da izgledate najbolje što možete. Ne kažem da se trebate izazovno obući i staviti na sebe kilu šminke koju kasnije nećete moći skinuti. Jednostavno trebate da budete uredni, njegovani, čisti i jednostavni.

Muškarci vole žene koje su samostalne i ne moraju da zavise od nikoga. Nemojte nikada dopustiti da zavisite od nekog muškarca i da se pokazujete kao da ne biste znali šta bi sa sobom kada njega ne bi bilo. Budite sigurne u sebe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Muškarci žele da imaju potporu i razumjevanje od strane žene. Bez obzira koliko nam oni izgledali kao bića koja nemaju osjećaje, budite sigurne da i oni očekuju od vas pažnju i razumjevanje za neki problem koji imaju.

Muškarac kada traži ženu sa kojom želi da provede život, ustvari traži najboljeg prijatelja. Prema tome povjerenje i iskrenost je jedna kvaliteta koja se jako cijeni kod žena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Slični interesi privlače ljudi, iako mnogi tvrde da se suprotnosti privlače. Suprotnosti se privlače, ali naravno samo ako ste uvijek spremni da isprobavate nešto novo. Međutim, za dužu vezu ili brak jako je bitno da partneri imaju iste interese i da se ne razilaze u svojim mišljenjima.

Muškarci vole da love žene, pa tako da nije istina da žena treba uvijek da preuzme inicijativu. Pustite ga da vas lovi i da vam pokazuje koliko mu je stalo do vas, jer u suprotnom ako vi preuzmete inicijativu on će smatrati da vi njega prihvatate onakvog kakav on ustari jeste.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Seksipilnost je također jedna od kvaliteta koju muškarci traže kod žena. Svi oni vole da vide neku seksi ženu, ali ne žele da pored sebe imaju ženu koja će svojim seksi ponašanjem i oblačenjem prelaziti granice koje ne bi trebala.

Ljepota.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME