Portal 072info

Koji pripadnici horoskopskih znakova se međusobno ne podnose

Horoskop otkriva kome ste iritantni, ali i koji tip ličnosti vama ne odgovara.

Ovan

Ovaj znak je energičan i plahovit. Najviše ga uznemirava emotivna Riba, koja ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće nešto sakriti. Također, Ribe su pomalo u svom svijetu u kom nema određenih pravila, a to je u totalnoj suprotnosti s Ovnom koji nema strpljenja za njihove izlive emocija.

Bik

Društvo Ovna najmanje vam odgovara od svih znakova Zodijaka. Ovan je nametljiv i eksplozivan i brže ostvaruje svoje ciljeve od stpljivog i mirnog Bika.

Blizanci

Opuštenim i spontanim Blizancima najmanje odgovara društvo Bika, koji je nekada previše ozbiljan i smiren.

Rak

Rakovi su veliki emotivci i često zbog osjećanja ne mogu razumno da zaključuju i sagledaju realnost. Energija Blizanaca im ne prija.

Lav

Lavovi nemaju razumijevanja za emotivne Rakove. Zbunjuju ih njihova naglašena osjećajnost i pasivnost.

Djevica

Skromnim Djevicama smetaju narcisoidni Lavovi koji žude za pohvalama i aplauzom. Kritične Djevice će im, kao za inat, uvijek pronalaziti manu, a to Lavovima ide na živce.

Vaga

Vage se užasavaju hladnog, logičnog razmišljanja jedne Djevice i njene sklonosti planiranja svakog koraka u životu. Vage dugo razmišljaju o svakoj situaciji, ali im ne nedostaje spontanosti kao Djevicama.

Škorpija

Ovom znaku ne odgovara društvo šarmantne Vage i može se osjetiti ugroženo, pošto je inače navikla da ona bude ta koja zavodi.

Strijelac

Bezbrižni i veseli Strijelci najveći su optimisti Zodijaka, pa im mračne i mistične Škorpije nikako ne odgovaraju.

Jarac

Jarčevi su skloni pažljivom planiranju i kontroli svega. Najviše im smetaju Strijelci koji su sušta suprotnost – više rizikuju u životu i vjeruju da će se sve dobro završiti.

Vodolija

One žive u svom svijetu, bez previše žurbe i nerviranja oko svega. Ljubaznim Vodolijama nikako nisu prijatni ljudi rođeni u znaku Jarca, jer su previše racionalni.

Ribe

Ribe ne mogu da razumiju nepredvidive Vodolije koje su veliki individualci i žive samo po svojim pravilima. Romantične Ribe maštaju o vezi, dok je Vodolijama najvažnija sloboda i same sebi su dovoljne.

Podijelite članak