AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Da li ste vatrena zavodnica ili nedodirljiva kraljica ledenog srca? Otkrijte kojim oružjem osvajate pripadnike suprotnog pola.

Nivo seksualne inteligencije jasno dokazuje zadovoljstvo seksualnim životom. I dok visoko inteligentne dame imaju manje poteškoća, one s nižim nivoom imaju i više seksualnih problema. Zato, vrijeme je da saznate u koju kategoriju žena spadate, barem kad je u pitanju odnos prema aktivnostima u spavaćoj sobi.
SEKSI MAČKICA

Ove dame uživaju u svim dražima seksualnog užitka. Ne boje se da eksperimentišu i uživaju u svom partneru i sebi i shvataju važnost seksa. Seksi mačkice imaju visoku seksualnu inteligenciju i znaju da izvuku maksimum iz partnera na seksualnom planu.

Pronađite kompromis!

Budući da još uvijek živimo u društvu predrasuda, vaša izražena seksualnost može pogrešno da se protumači. To ne znači da morate da potisnete svoje želje i potrebe. Uživajte u njima, ali s dozom odmjerenosti. Pustite katkad da vas partner zavede i on inicira seksualni odnos. Ono što je na tanjiru može postati nezanimljivo i bez uzbuđenja. Muškarci žele da osvajaju, to im je u prirodi, zato nije naodmet da mu dopustite zavođenje i opet nećete biti uskraćeni.

PROSJEČNA ŽENA

Prosječne žene su seksualno inteligentne osobe, ali to nedovoljno izražavaju. Drage dame, morale biste da stavite sebe ispred obveza i predati se bez stida. Pritom uzmite isto od partnera. Kućni poslovi neće pobjeći ako više vremena posvetite sebi, svom izgledu i potrebama. Iako prosječne žene više vole da vas muškarac vodi, one očigledno žele više od onoga što dobijaju. Dovoljno ste seksualni, samo otkrijte sebe i svoju ženstvenost.

Ne zaboravite na sebe!

Vrlo je teško uskladiti današnji tempo života, brigu o djeci i razne probleme. Ipak, čovjek ne smije da zaboravi sebe. Rutina u obavljanju poslova je svojstvena svima nama, ali seksualna rutina je ubica odnosa između dvoje ljudi. Frotir ogrtač zamijenite svilenim i našminkajte se. Da! Svaki dan se šminkajte i stavite parfem. Divno je biti uzorna domaćica, a ako ste još seksi, ko će vam odoljeti.

LEDENA KRALJICA

Za ledene kraljice, seks je oružje za ispunjavanje hirova. Dovoljno su mudre da svoju seksualnu inteligenciju iskoriste kad im zatreba. Muškarac kom treba lutkica za pokazivanje će to prihvatiti, ali za kvalitetan odnos ledene kraljice nemaju šanse.

Budite na oprezu!

Sigurno uživate u svojoj nedodirljivosti i želji svog partnera, ali znajte da je i vaš dragi od krvi i mesa. Koliko god bio ponosan na vašu pamet i izgled, on želi osobu s kojom će dijeliti život, a to znači i toplinu postelje. Stoga se opustite. Možda imate kočnicu zbog strogog vaspitanja ili neke traume, pa seks doživljavate kao nužno zlo. Razgovarajte s mužem ili dečkom o svojim osjećanjima i pokažite ih bez straha.

Telegraf