Kojim horoskopskim znakovima ne treba vjerovati i zašto

Sumnjate li da vam partner nešto skriva? Ne brinite, svaki horoskopski znak ima neke nesvesne pokrete ili znakove koji mogu da vam otkriju da li pokušava da vas obrlati.

Ovan

Muškarac rođen u znaku Ovna vrlo će agresivno reagovati na svaku optužbu za koju je zapravo kriv. Zato, ako vam se partner zaista naljuti, umjesto da se nasmeje na optužbe koje mu servirate, vjerovatno vi treba da budete ljuti.

Bik

Inače siguran i samosvjestan Bik će početi da pokazuje nesigurnost ako laže ili nešto pokušava da sakrije od vas. Ako počne da pokazuje snažnu ljubomoru, nemojte to shvatiti kao nešto ‘slatko’. To vjerovatno znači da se iza toga kriju problemi koje pokušava da sakrije od vas.

Blizanci

“Ne gledaj mi preko ramena! Ne moraš znati sve što radim!” Kad muškarac Blizanac odjednom počne da govori takve stvari, smijete da postanete sumnjičavi. Inače vole da brbljaju o svemu i dijeliti informacije, a skrivaju se samo onda kad imaju nešto vrijedno skrivanja.

Rak

Rakovi su inače zadovoljni i srećni ako puno vremena provode s partnerom i porodicom, ali ako on odjednom počne da vam se čini udaljen, nešto vam prijećutkuje. Rak ne voli dugo vremena da bude sam, pa možda to vrijeme provodi s nekim drugim.

Lav

Muškarac Lav može da postane opsjednut kontrolom i da započinje svađe u vezi samo kako bi skrenuo pažnju sa svojih indiskrecija. Zato, ako krene sa svađama i počne da vam govori stvari koje smete ili ne smete da radite u svoje slobodno vrijeme, to je samo maska za nešto što skriva.

Djevica

“Baš me briga, radi šta hoćeš”. Muškarac rođen u znaku Djevice inače je vrlo emotivan i drag, ali kad nešto skriva, radi to tako da ukloni emocije iz glasa i konverzacije. Postanite sumnjičavi ako odjednom postane hladan.

Vaga

“Zašto mi ne vjeruješ?” Muškarac Vaga je jako dobar u laganju kad smatra da nema druge. Okrenuće se emotivnoj manipulaciji tako da će se partner osjećati kao grozna osoba samo zato što je spomenuo temu mogućeg skrivanja.

Škorpija

Škorpija koja nešto skriva može postati zaista neugodna. Ako odjednom počne s ružnim komentarima na račun vaše inteligencije ili izgleda, možete se kladiti da je to zapravo oblik manipulacije kojom pokušava da skrene pažnju sa svojih loših postupaka.

Strijelac

Bezbrižni Strijelac će ostavljati vrlo jasne znakove skrivanja laži. Moglo bi se desiti da će promijeniti po jedan detalj priče svaki put kad ga priupitate za nešto. Ako vas vara, mogli biste pronaći poruke, brojeve telefona ili čak odjeću druge žene u njegovoj kući.

Jarac

“Ti si me dovela do toga!” Kad muškarac rođen u znaku Jarca laže, krene da igra igru prebacivanja krivice. Ako ga ulovite u laži, i to će pokušati da okrene protiv vas. A ako ga još niste ulovili, primijetićete manjak povjerenja prema vama.

Vodolija

Vodolija može da bude vrlo uverljiv u svojim lažima jer u svakoj situaciji može ostati hladan i lagati vam u lice. Ali, da bi to uradio, mora emotivno da se distancira, što će vam već dati do znanja da nešto nije u redu. Pokušaće da se pozove na vašu logiku umjsto na emocije.

Ribe

Muškarac rođen u znaku Ribe ima savest koja će ga odati kad laže. Ako odjednom primijetite da radi stvari samo za vas više nego inače, ako počne da vam kupuje poklone ili obavlja ekstra poslove u kući, vjerovatno se osjeća krivim.