Komentar na oglas nasmijao internet: Zovi električara, jeftiniji ti je od dženaze

Screenshot 10 4

Društvene mreže donijele su mnogo benefita u pogledu komunikacije, posebno ukoliko imate nekog člana porodice, prijatelja na drugom kontinentu.

Vremenom su „rađali“ se i novi vidovi komunikacije, tako u bilo koje vrjieme možete potpuno besplatno kreirati vlastitu grupu ili stranicu na Facebooku.

Međutim, nekada nas pojedine objave nasmiju do suza, mi vam donosimo danas jednu takvu.

U grupi koja za cilj ima zadatak da svojim radom pomogne prilikom potražnje majstora, a njima olakša put do pronalska posla posebno u vrijeme pandemije, u Sarajevu komentar na jedan oglas nasmijao je sve.

Naime, jedan od korisnika grupe postavio je svoj problem očekivajući pomoć, ne sluteći da će njegov status postati viralan zbog komentara na isti.

Njegova objava je glasila: „ISKAČE OSIGURAČ KAD SE UKLJUČI BOJLER, DOSAD SVE BILO OK..NIJE BILO PROBLEMA“, na što je jedna od korisnica grupe na šaljiv način objasnila da ovom „problemu“ nije mjesto na Facebook grupi:

Imaš kratki spoj. Drug, dovedi električara i plati mu dobro. On ti je jeftiniji od dženaze – napisala je, što je izazvalo smijeh svim korisnicima a objava je ubrzo postala viralna.