KONAČNO UHVAĆENE ZAJEDNO: Marija Šerifović i Džejla razmjenjivale nježnosti, dodiri govore više od riječi

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Mlada muzička zvijezda Džejla Ramović otkako se pojavila na sceni “Zvezda Granda” svojim vokalom, ljepotom i skromnošću osvojila je srca brojne publike, ali se pod kožu uvukla i tadašnjoj mentorki Mariji Šerifović uz čiju pomoć je izvojevala pobjedu u pomenutom takmičenju.

Vrijeme koje su pjevačice provodile zajedno pripremajući se za svaku narednu emisiju izrodilo je veliko poštovanje i iznjedrilo divno prijateljstvo koje su mediji neosnovano nazivali raznim imenima, te je tako odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović često tumačen kao više od prijateljstva.

Kako se jedno vrijeme pobjednica „Zvezda Granda“ na kratko povukla u medijsku ilegalu zbog fakultetskih obaveza, priče su malo utihnule. Džejla se zbog obrazovanja preselila u Barselonu gdje pohađa jedan prestižni univerzitet, a kad god joj obaveze nalažu ili pak dozvole, ona doleti u BiH ili Srbiju što je bio slučaj i sada.

Naime, dolazak u Beograd mlada muzička zvijezda je iskoristila kako bi u emisiji koja ju je vinula u zvijezde ispromovisala novi singl “Sparta”, a to je bila i prilika za susret u bekstejdžu sa stalnom članicom žirija i svojom bivšom mentorkom Marijom.

– Marija je prije svih vidjela novi spot i čula pjesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, svi smo bili sretni i eto. Od nje smo dobili amin – ispričala je nedavno Džejla koja Marijino mišljenje izuzetno uvažava, te se i nakon novinskih špekulacija ne libi da od nje zatraži dobar savjet.

Alo