Portal 072info

Koncert Seke Aleksić u Areni Zenica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Popularna folk diva nedavno objavljenim pjesmama sa novog albuma ‘Lek za spavanje’ oduševila je mnogobrojne fanove, što je doprinjelo da su njene nove pjesme već veliki hitovi. Iako uživa u velikoj popularnosti, uvijek se rado druži sa bosanskohercegovačkom publikom što je bio slučaj i na finalnoj večeri šoua ZMBT.

Zarazivši sve ljubitelje njenih pjesama novim albumom, povećana je potražnja za njenim nastupima širom BiH. Tako popularna Seka već sada ima veliki broj ugovorenih nastupa za predstojeće ljetne dane, a po okončanju turneje po diskotekama ova folk diva održat će nekoliko koncerata u većim bh. gradovima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za sada je zvanično potvrđena realizacija njenog solističkog koncerta pred zeničkom publikom, i to u Gradskoj areni Zenica gdje će mnogobrojni fanovi iz cijelog ZDK moći uživati u njenim interpretacijama. Podsjetimo, Seka je svoj posljednji solistički koncert u Zenici održala 2010. godine, kada je svoj koncert u Areni poklonila oboljelom Zeničaninu Benjaminu Kremiću.

Publika koja će, ako je suditi po njenoj mega popularnosti, ispuniti zeničku Arenu do posljednjeg mjesta biće u prilici slušati kako nove tako i stare velike hitove popularne Seke 19. septembra, za kada je zakazan njen spektakularni koncert.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME