Portal 072info

Konstituirano Gradsko vijeće Zenice,predsjedavajuća Sanja Renić iz Naše stranke

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća u novom sazivu na kojoj je, nakon davanja svečane izjave vijećnika, za predsjedavajuću vijeća izabrana Sanja Renić iz Naše stranke održana je danas.

Za zamjenika predsjedavajuće Gradskog vijeća izabran je Jasmin Hodžić iz SBB-a, a u stalno radno predsjedništvo Sanjin Aldobašić iz Snage centra, Ekrem Čosić i Emina Tufekčić, oboje iz SDA.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zahvaljujući na izboru, predsjedavajuća Sanja Renić je  kazala da će se truditi ispoštovati sve obaveze i zadatke, jer je to interes Grada Zenica i građana.

Novoizabranim vijećnicima, brojnim gostima i građanima koji su prisustvovali prvoj sjednici Gradskog vijeća Zenice obratio se i gradonačelnik Fuad Kasumović, koji je izrazio uvjerenje da će svi vijećnici raditi u interesu građana kako su i kazali u svojoj svečanoj izjavi, i kako su danas glasali tokom izbora predsjedavajućih Vijeća i komisije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Morate znati da su vas izabrali građani Zenice, a  molim vas da stavite interes građana Zenice ispred interesa stranaka. Molim Vas da radite za dobrobit građana i isto vas tako molim da mi dostavite vaša obećanja građanima u predizbornim kampanjama da vidimo šta možemo uraditi u godinama mandata – kazao je gradonačelnik Kasumović.

Na sjedncii je izabrana i stalna Komisija Gradskog vijeća  za imenovanja u kojoj su: Sanjin Aldobašić, Almir Babajić, Mensud Keleštura, Goran Bulajić, Asim Musić, Sanja Renić i Fahir Spahić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME