Konstrakta o pripremi za nastup: Kupila sam sapun od 0,66 feninga

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, govorila je o emocijama koje osjeća pred takmičenje u Torinu, ali i o tome kako su tekle pripreme za nacionalni izbor za evrovizijskog predstavnika.

Konstrakta je priznala da osjeća sreću, ali istovremeno i strah.

“Što se tiče osjećanja, smjenjuju se strah, panika, sreća. To je strah od nečeg novog, mislim da ga svi imamo, kad je u pitanju nešto u čemu nisi izverziran, ne znaš kako ćeš da se snađeš. Ali dobro, sve je savladivo”, rekla je pjevačica u jutarnjem programu na TV “Prva”, prenosi Blic.

Ona je zatim govorila o tome kako je nastala pobjednička pjesma “In corpore sano”, čiji je sama autor.

“Nastala je dok sam imala tonu slobodnog vremena i šetala sa psom. Ja pjesme pišem danima i čistim ih da budu izuzetno jednostavne, da nisu poetične, ali da su sadržajne”, objasnila je Konstrakta i dodala:

“Izbjegavam tumačenje pjesme, bogatstvo te pjesme je to što je slojevita, svako može da tumači na svoj način. Neke poruke koje su jasne su isplivale, okvir cijele pjesme je odnos prema zdravlju.”

Srpska predstavnica na Evroviziji je ispričala i kako su tekle pripreme za festival “Pesma za Evroviziju ’22” i gdje su ona i njeni saradnici vježbali koreografiju za nastup.

“Kod mene u podrumu, kod mene u studiju, pa se nabij između 4 stolice. Tu smo smišljali i spremali nastup”, rekla je Konstrakta kroz smijeh, a onda se prisjetila jedne anegdote.

“Za prvu probu sam kupila sapun od 40 dinara (0,66 KM), nisam dovoljno uložila, i ruke su mi se uništile pa sam tri dana mazala kremu”, ispričala je pjevačica, koja u okviru svog performansa na bini pere ruke u lavoru.

Zatim je pomenula i svoje nasljednike i to kakve su njihove reakcije na maminu pobjedu na domaćem izboru.

“Bila je frka kako će reagovati njihovi drugari u školi, to je sve prošlo ok, ponekad sam krindž, ali i to mogu da shvatim. Malo i oni sada imaju više obaveza nego što su imali do sada. Meni nije dosadila pjesma, ali mislim da me svuda ima mnogo, voljela bih da to malo splasne”, iskrena je bila Konstrakta, koja je, inače, po profesiji arhitekta.

“Odustala sam od arhitekture jer je bio logičan izbor za moj život u tom trenutku da budem sa djecom, porodicom. Oni su bili mali i bilo je isplativije da se bavim muzikom, i da budem više kod kuće sa djecom”, objasnila je.