Košarkaši Čelika u nedjelju protiv Turbine

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Poraz od Burcha u prošlom kolu A1 lige za upravu i stručni štab košarkaškog kluba  Čelik osim gubitka bodova donio je i druge probleme.Nakon utakmice u Sarajevu klub su samovoljno napustila dvojica igrača:Almin Ibrahimkadić i Dino Alić.Zbog toga je uprava odlučila da u trenažni proces uvrsti  tri košarkaša iz juniorskog pogona koji će ubuduće konkurisati za prvi tim.

Predsjednik kluba, Goran Bulajić na današnjoj press konferenciji istakao je da je klub prema dvojici igrača Ibrahimkadiću i  Aliću u potpunosti ispunio svoje obaveze.Trener, Armel Mujaković, naglasio je da će u narednoj utakmici protiv Turbine  ekipa biti kompletna i da su pripreme  odrađene kvalitetno.

Mladi beha reprezentativac Faris Preljević,obradovan je pozivom selektora u U 18 reprezentaciju i da je to za njega dodatni motiv za još bolje partije.Utakmica 6-kola A1 Lige za košarkaše Čelik-Turbina , igra se u nedjelju 20.novembra u Areni Zenica od 16 sati.Ulaz je 2 KM.

rtvze.ba

GODISNJICA
MARKETING