Portal 072info

KRISTIJAN OTKRIO SVE O DEČKU STANIJE DOBROJEVIĆ: Evo ko je u pitanju!

2296285 screenshot 22 ff 1000x0 750x507 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kristijan Golubović ove noći pričao je o svom odnosu sa Stanijom Dobrojević tokom emisije “Životne ispovijesti sa Milanom”. On je u nastavku ispričao zadrugarima i kako je izgledao njihov prvi susret poslije 4 godine.

– Ućutala se ona, ja sam otišao na robiju. Četiri godine ništa… Izlazim napolje, dolazim u Amidži šou. Tamo vidim dečka njenog (Aleksandra Krsmanovića) i kaže mi: “Tu je Standža, ja je vozim i k*ram je”. Ja ne mogu da pravim scenu, uživo smo u programu. Vidim Staniju, Kiju Kockar, neki reper je bio… I gdje je nastao problem? Ta prva emisija, ništa nisam rekao, dolazi “Magazin In” i ja s tim dečkom pričam slobodnije. Sve okej, ali mi je krivo zbog žene, jer stalno kruže priče. Sjedim ja tu, bijela košulja na pruge, ona sjedi tu, žena mačka. Ne mogu da je prepoznam – rekao je Golubović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Aca Krsmanović je dečko od Stanije Dobrojević i u vezi su. On kaže da si ti njemu rekao da je Stanija i dalje zaljubljena u tebe – rekao je voditelj Milan Milošević, Kristijanu.

– On kaže? Neka dođe ovdje i kaže! Brani je kad bude došla iz Amerike, sad ti kažem – obratio se Kristijan, Stanijinom dečku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Poznati bh. novinar i voditelj ulazi u “Zadrugu”

072info.com

NAKON BURNOG RASKIDA: Paula i Fran na pragu pomirenja

072info.com

NERAZDVOJNE: Monika i Matora se ne kontrolišu (FOTO)

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)