Kristina Mandarina sa najkontraverznijim učesnikom Zadruge: ‘Dolazi kod mene u Zagreb, jedva čekam!’

Kristina Mandarina sa najkontraverznijim učesnikom Zadruge: ‘Dolazi kod mene u Zagreb, jedva čekam!’

Iako o svojim ljubavima vjerno šuti, na društvenim mrežama gotovo nikada ne pokazuje u kakvom se društvu kreće, no sada je odlučila za RTL.hr progovoriti na koga je bacila oko.

Riječ je o kontraverznom Filipu Caru, reality igraču rodom iz Crikvenice kojeg je publika dvije sezone pratila u najgledanijem reality showu u regiji – Zadruzi. Njegov je odnos sa starletom Dalilom Dragojević, koja je u Zadrugu ušla sa suprugom, ovogodišnjim pobjednikom Dejanom Dragojevićem, a potom se pred kamerama spetljala s najvećim zavodnikom realityja, naišao na niz kritika, a s pravom je Filip zaradio titulu najvećeg zavodnika showa. A sada je, po izlasku, bacio oko na influencericu i starletu Kristinu Penavu, poznatiju kao Kristinu Mandarinu, kao i ona na njega.

Za RTL.hr najpoznatija prodavačica na štandu otkrila je kako su se njih dvoje počeli dopisivati, a dogovorili su se da se uskoro podruže i uživo.

“Za sad se dopisujemo i čujemo putem videopoziva. Dogovorili smo se da dođe u Zagreb za dva do tri dana, kad se završe snimanja i emisije. Moram priznati da je on jako dobar dečko i prije svega normalan. Mislim da je jako velika razlika između realityja i vanjskog svijeta”, rekla nam je Kristina. Čak ju je pozvao i kod sebe u Beograd, no kaže kako je zbog gužvi na granicama odustala od te opcije i pozvala ga u Zagreb.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a4ffbb7e-c1cb-11ec-8c98-0242ac120048/original

Izvor: Instagram

“Jedva čekam da dođe ovdje i da se vidimo i družimo. Vrijeme planiramo provoditi u restoranima. Klubovi nam sada ne dolaze u obzir budući da većina njih ne radi u Zagrebu. Voljeli bi privatnost, a u suprotnom bi previše ljudi bilo oko nas”, rekla je te dodala:

“Naravno da bih htjela posjetiti i njegovu Crikvenicu. Dogovorit ćemo se i oko toga, ali mislim da ću ići i ovako do tamo. Inače sam i blizu rođena, odnosno u Rijeci tako da nas i to spaja”, rekla je. Zanimalo nas je i kako su se njih dvoje spojili, budući da je Kristina poprilično samozatajna kada su u pitanju ljubavni odnosi.

“Prvo smo se čuli na Instagramu, ali meni su obrisali stari profil gdje me on pratio još prije Zadruge. Potom sam mu se javila s novootvorenog i poslije mi je dao broj da se čujemo na WhatsApp”, rekla je.

Tvrdi kako je to zasad sve na prijateljskoj bazi, ali da iskrice definitivno frcaju. “Za sada smo prijatelji, ali nikad se ne zna”, otkrila je. Filip je u prošlim sezonama naveliko mijenjao partnerice, bio je u vezi čak i s kontraverznom starletom Majom Marinković, a potom se vratio staroj ljubavi Dalili s kojom se ponovno posvadio nakon izlaska iz showa. Scenarij kao stvoren za sapunice, a toksični odnosi između kandidata šokirali su regiju. A je li s Kristinom u pitanju iskren odnos? Vrijeme će pokazati.

Inače, Kristina Mandarina nedavno nam je priznala i kako u oktobru ove godine ide i na korekciju i povećanje grudi. Dogovorila je termin kod poznatog hirurga Dragana Milivojevića, a nakon oporavka bi se trebala vratiti na štand prodavati mandarine. Barem tako tvrdi iako priznaje da joj produkcija eksplicitnog sadržaja na platformi OnlyFans plaća račune, a i više – nedavno je kupila novi automobil.

rtl.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE