Portal 072info

KUĆA, POS'O, TERETANA: Ovako se provode glumci iz serije ELIF (FOTO)

Serija Elif koja se emituje od ponedjeljka do subote u programu OBN TV od 20 sati osvojila je ogroman broj gledala u cijeloj BiH.

Djevojke su osvojili muški glumci İlker Gürsoy (Melih)  i Emre Kivilcim (Selim) koji na svojim Instagram i Facebook prfilima često objavljuju fotografije koje impresioniraju obožavatelje.

Mnoge obožavateljke dijele fotografije uz poruke:  „ Dragi moji, ako ne želite izgledati napucano kao natjecateljski body builderi, a želite imati istrenirano i izrađeno tijelo, trebali bi se ugledati na dva anđela Selima i Meliha“, „Savršenstvo“, „obojicu vodim kući“….

Kako prenosi turska štampa glumci žele izgledati što poželjnije te su se posvetili u slobodno vrijeme napornom vježbanju, ali i nutricionističkoj dijeti. Da bi izgradili potrebnu masu İlker i Emre jedu do do 25.000kj dnevno, većinom proteinske shakeove. Trening, koji se sastoji od supersetova, izvode pet dana u sedmici, radeći prsa i tricepse prvi dan, noge drugi dan, leđa i bicepse treći dan, ramena i trbušne mišiće četvrti dok peti dan posvećuju trčanju.

Sigurno je ipak da fotografijama koje objavljuju uspjevaju privući pažnju medija ali i povećati armiju obožavateljica u cijelom svijetu. Zemlje u kojima se emituje serija Elif, uključujući i BiH ubjedljivo je najgledaniji tv format.

[Galleries 652 not found]

Podijelite članak