Portal 072info

KVIZ (NE)ZNANJA, STANARI KUĆE VB: Tesla je umro u Italiji, a Island je glavni grad Islanda?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veliki Brat je učesnicima Velikog Brata koji se svaki dan od 21:50 emituje na OBN TV priredio kviz sa pitanjima iz opšte kulture. Odgovarali su u timovima ‘istok’ i ‘zapad’. Neki od odgovora su, blago rečeno, šokantno netačni.

Naime, Barbaru, Ervina i Darka zbunilo je pitanje ‘Gdje je umro Nikola Tesla?’.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

VB KVIZDarko, koji je priznao da je gotovo ponavljao istoriju, rekao je da je Drugi svjetski rat počeo 1941. godine te je pokušao uvjeriti Barbaru da je Nikola Tesla umro u Americi. Darko, koji misli da je Nikola Tesla spaljen na lomači, dao je točan odgovor, no Barbara i Ervin su se složili da je ‘Amerika’ nemoguć odgovor te su izabrali Italiju.

Ajde samo lupi neku zemlju, bilo koju zemlju, predlagala je glasno Barbara Šegetin (25) Darku Petkovskom (27). 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kasnije su se mučili s odgovorom na pitanje ‘Kada je počeo Drugi svjetski rat?’. Darko je rekao da je počeo 1941.

Goran i Zorica nisu znali da je žena Kanye Westa koja iskače iz paštete, Kim Kardashian, poznata po svojoj stražnjici, a kao najveći gaf potkrao im se glavni grad Islanda, Reykjavik. Na to pitanje, tačno je ranije odgovorio Ervin. Zorica je kao odgovor predložila Island. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veliki Brat ih je pitao i po kojem je djelu tijela poznata supruga Kanyea Westa, a Zorica je ponudila odgovor ‘po grudima’, dok Tina i Goran nisu imali pojma o kome se radi. Malo čudno za Tinu.

Na kraju je Veliki Brat pozvao suce i vođe timova kako bi proglasili pobjednika. Zapad je imao 5 od 12, a istok 9 od 12 tačnih odgovora. Luća se kao vođa Istoka istinski veselio pobjedi, a Zapad je teško podnio poraz posebno Zorica te se odmah ‘bacila’ na ogovaranje drugog tima.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME