Portal 072info

Lažov iz Obrenovca novac trošio na odjeću

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prvo je dirnuo regiju, a zatim je i razbjesnio nakon što je priča o njegovoj prijevari došla do medija. U svakom slučaju, 26-godišnji Slobodan Nedeljković Džambo ili kako ga srpski mediji nazivaju “lažov iz Obrenovca”, na saslušanju je priznao da je glumeći žrtvu poplava u Obrenovcu od ljudi i firmi uzimao novac.

 Nedeljković je jučer saslušan pred tužiteljem, a već danas će biti izveden pred istražnog suca.

“Priznajem da sam cijelu svoju priču o nestanku supruge i dvogodišnjeg sina izmislio. Bio sam očajan, živio sam kao podstanar s dva ujaka i bakom. Ni sam ne znam kako sam došao na ideju da sve izmislim, ali htio sam dobiti stan od države. Nešto novca koji sam dobio, potrošio sam na kupovinu odjeće. Oni koji su me prepoznavali iz medija davali su mi novac na ruke”, priznao je

Policija tvrdi i da im je Nedeljković otprije poznat, a u dosjeu već ima kaznena djela poput krađe i prijevare.

Na Nedeljkovićev račun uplaćeno je 30 tisuća dinara pomoći, istražuje se koliko je ukupno novca dobio i tko je sve donirao pomoć, a prije nego istraga završi ne zna se ni za koje će kazneno djelo biti optužen.

“Sumnjamo da je osim prijevara sudjelovao i u provalama u poplavljene stanove i kuće u Obrenovcu i krao stvari. Vrlo je teško, međutim, za to prikupiti dokaze pa je vjerojatnije da će biti optužen za prijevaru, a točan iznos humanitarne pomoći bit će naknadno utvrđen. Tužitelj će razmotriti hoće li podnijeti prijavu zbog širenja straha i panike jer je koristio izmišljenu priču i unosio nemir u društvu zloupotrebljavajući medije i lažno se predstavljajući. Njemu je produžen pritvor, a svi detalji optužbi bit će izneseni danas pred istražnim sucem”, govori za Blica izvor iz Palače pravde.
haber.ba
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)