brena
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 12, 2022 @ 15:40
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Lepa Brena (62) uz estradni posao vodi i nekoliko različitih biznisa. Imala je producentsku kuću “Grand”, sa suprugom Bobom Živojinovićem (57) se bavi proizvodnjom vina, no manje je poznato da posljednjih 29 godina drži kiosk na kojem se prodaju pljeskavice, prenose srbijanski mediji.

U centru Novog Sada 1993. pjevačica je otvorila mali kiosk brze hrane. U to doba je ondje živjela i nastupala s bendom “Slatki greh”.

– Iako svi znaju da je Brena prodala “Grand produkciju”, rijetko ko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila, pljeskavice. Punih 29 godina u centru Novog Sada posjeduje taj lokal, na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je sada dobro došlo da nastavi biti gazdarica, pa makar i u fast foodu – ispričao je izvor blizak pjevačici.

Brenin kiosk registriran je kao mikropoduzeće sa šestero zaposlenih, a prema podacima iz APR, u 2013. godini je zabilježio gubitak od gotovo milion dinara. Ipak, Brena tada nije odustala od svog malog biznisa.

Tekst se nastavlja nakon reklame
LIDER