Lepa Brena pobjegla sa operacionog stola!

Podijelite vijest

Folk zvijezda Lepa Brena suočava se sa najčešćim znacima starenja, borama, te je imala namjeru da uradi specijalni tretman lica pri kojem se koristi ljudska krv. Tretman je poznat po nazivu „vampriski fejslifting”, ali je u posljednjem trenutku pobjegla sa operacionog stola. Kako „Alo!” saznaje, Brena je bila odlučna da isproba ovu metodu podmlađivanja krvnom plazmom, ali se uplašila i nije izražala bolove.

– Brena je želela da malo podmladi svoje lice, pa je zakazala tretman lica u kom se koristi ljudska krv. Ova metoda je poznata kao podmlađivanje lica krvom plazmom, a radi se tako što se koristi krv pacijenta iz koje se dobija dovoljna količina krvne plazme bogate trombocitima, a zatim se ubrizgava u lice. Brena je spremna otišla na taj tretman i legla na sto na kom se rade tretmani, ali je onda nastao problem. Kada su lekari krenuli da joj rade tretman, nju je prvi ubod zaboleo i skočila je sa stola – priča za „Alo!” izvor blizak pevačici.

– Iako je bila odlučna da odradi ovu metodu podmlađivanja, mislim da se to neće desiti u skorije vreme. Veliki su to bolovi koje ona ne želi da trpi, tako da je za sada odustala. Brena se inače plaši igle, a doktori su bili u čudu jer nije mogla da istrpi nekoliko minuta bol – dodaje naš izvor, a kada smo pozvali Brenu, nije nam dala konkretan odgovor.

– Nikad nisam bila protiv negovanja, ali ovo oko podmlađivanja žena postaje okrutno! To je takav medijski atak od krema, bjuti slipa, do plastičnih operacija, da svi oni koji nemaju samopouzdanje ili dobro svetlo u studiju dok se slikaju, mogu da pokleknu. Čak ni ja ne volim svetlo u liftu sa ogledalom ili u garderobi kad probam nove stvari!

Nisam videla da se Kim Kardašijan prolepšala, jer je toliko lepa da više ne može da bude! Treba da nađu nekoga oronulog i potrošenog lica, pa da sve metode isprobaju! Ovako, sve kreme reklamiraju jako mlade osobe ili starije, ali toliko „fotošopa” na svemu da više ne znaš šta ima efekat ili a šta ne! Treba javno, na video prezentacijama da žene vide promene, pa da navalimo! Svako voli da je lep i negovan – kaže Brena za „Alo!” bez direktnog odgovora o svom iskustvu na operacionom stolu.

Alo