seherzada turska glumica ig
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Iako im je u martu prošle godine stiglo drugo dijete, sinčić Han, ‘šuškanja’ o krahu braka jednog od najpopularnijih turskih parova, 50-godišnjeg Halita Ergença i njegove 12 godina mlađe supruge Berguzar Korel, nisu prestajala sve dok prije dva mjeseca nisu objavili da očekuju treće dijete.

Berguzar Korel, glumica poznatija kao lijepa Šeherzada, objavila je tada na Instagramu da sa suprugom Halitom, najpoznatijem po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, očekuje treće dijete.

Posljednje tri godine je nismo gledala u televizijskim projektima, a onda, kada je počela snimati novu seriju, istu je morala prekinuti jer je ostala u blaženom stanju.

Iako trudnoću nisu planirali te ih je iznenadila, izvori bliski supružnicima kažu da su veoma sretni zbog još jedne bebe koja će stići u porodicu. Berguzar je prije nekoliko dana za turske medije kratko otkrila kako se osjeća, piše Story.hr

“Trudnoća je istodobno zastrašujuća i predivna. U nekim stvarima mi je lakše nego u prvoj trudnoći jer znate šta vas čeka, ali u drugim je pogledima mnogo teže. Na primjer, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdobolju dobila devet ili deset kilograma. No, sve su to slatke brige”, rekla je.

Budući da je u blaženom stanju, kaže da ima priliku baviti se stvarima za koje ranije nije imala mnogo vremena. Tako je malo preuredila interijer, a nedavno se na Instagramu pohvalila i novom kuhinjom. Omiljeni kutak konačno je kreiran po njenoj mjeri.

“Volim kada je sve na svom mjestu, u tome sam perfekcionist. Mora se znati red i šta gdje treba stajati. Sada napokon mogu uživati”, kaže lijepa glumica koja nema mira, a baš zbog toga što je veoma aktivna suprug je ponekad ljut na nju.

“Govori mi da primirim strasti, da se odmaram. Halit je često ljut na mene, ali zna da nisam tip osobe koja će samo ležati”, zaključila je.

Inače, supružnici znaju i spol bebe, ali tu informaciju još uvijek nisu podijelili s obožavateljima.