Portal 072info

LINGUATEAM PROSLAVIO DRUGI ROĐENDAN “Nastavljamo svoj posao obavljati profesionalno i predano” (FOTO)

Centar za strane jezike “Linguateam” Zenica proslavio je sinoć drugu godišnjicu svog uspješnog rada i djelovanja.

Bila je to jedinstvena prilika da se uz brojne zvanice, među kojima su bili prijatelji i poslovni partneri “Linguateama”, svečano proslave dvije godine itekako uspješnog poslovanja zahvaljujući kojem je ovaj centar za strane jezike postao prepoznatljiv u zeničkoj regiji i šire.

Podsjetimo, otkako se osnovao, kroz “Linguateam” je do sada prošlo i uspješno savladalo strane jezike na stotine kandidata koji su upravo zahvaljujući stručnom nastavnom kadru i posvećenim profesorima zadovoljni stečenim znanjem i kompetencijama.

O dvije godine uspješnog rada govorila je Slobodanka Omerović, osnivač “Linguateama”, koja nije krila zadovoljstvo što je njen projekt itekako zaživio i uživa ogroman respekt.

– Centar za strane jezike Linguateam obilježava svoj drugi rođendan, što je samo pokazatelj da smo svi mi koji radimo u Linguateamu svojom istrajnošću i kvalitetom nastave doprinijeli da postanemo uspješni. Veoma sam ponosna na svoj tim profesora, koji profesionalno i marljivo svaki dan s ljubavlju rade svoj posao. Zahvaljujem se i svim našim polaznicima, koji su nam ukazali povjerenje i kod nas došli da nauče njemački jezik. Linguateam i dalje namjerava da nastavi tim putem, da svoj posao obavlja profesionalno i predano. Postoje planovi za proširenje ovog centra, ali otom potom – kazala je Omerović.

Kako je to sinoć izgledalo na svečanosti proslave godišnjice “Linguateama” koji je još jednom pokazao zašto je najrespektabilniji centar za strane jezike na ovim prostorima, pogledajte u fotogaleriji?!

Linguateam proslavio godišnjicu uspješnog rada

Podijelite članak

Počitajte još

PO PRVI PUT U ZENICI: U “Linguateamu” počela sa nastavom C1.2 grupa (FOTO)

Redakcija

LUDI MJESEC UZ 072INFO Osvojite cijeli stepen intenzivnog kursa u “Linguateamu”

Redakcija