Portal 072info

PO PRVI PUT U ZENICI: U “Linguateamu” počela sa nastavom C1.2 grupa (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zbog svog dokazanog i provjerenog kvaliteta, interesovanje za Centrom za strane jezike “Linguateam” svakodnevno se povećava.

Brojni kandidati dolaze u prostorije, da bi pristupili nastavi koju provodi stručno osoblje koje se s pravom može pohvaliti da je do sada uspješno stranom jeziku naučilo na stotine kandidata.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Brojni su pokazatelji zbog čega je “Linguateam” jedinstven i zbog čega su broj jedan u zeničkoj regiji kada govorimo o centrima za strane jezike. Vodeći se naprijed navedenim, valja istaći da je po prvi put, upravo u “Linguateamu”, orgnaizirana i sa nastavom krenula C1.2 grupa.

Podsjetimo, u ponedjeljak su sa nastavom počele nove grupe i to A1, B1 i A22, a od 27. februara počinje i grupa A2, za koju vlada ogromno interesovanje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svi zainteresirani još uvijek se mogu prijaviti u “Linguateam” i na vlastitom primjeru se uvjeriti zašto je “Linguateam”, na čelu sa stručnim osobljem i pristupačnim akcijskim cijenama, najrespektabilniji centar za strane jezike u zeničkoj regiji?!

Ekipa portala 072info posjetila je ovaj eminentni centra za strane jezike, gdje smo zatekli zadovoljne polaznike koji su imali isključivo riječi hvale o “Linguateamu”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
  • Ranije sam imala priliku pohađati jedan drugi centar. Međutim, svi smo mi tu zbog znanja koje želimo steći i usvojiti. Otkako sam, nakon brojnih preporuka oduševljenih prijatelja, počela pohađati nastavu u “Linguateamu” zaista sam se uvjerila u sve pohvale koje sam ranije slušala. Preporučila bih svima koji žele zaista naučiti jezik da dođu u “Linguateam” – kazala nam je jedna od brojnih zadovoljnih polaznica.

Uvjerite se i sami u naprijed navedeno, kontaktirajte ih već danas na broj 062 890 439, posjetite njihovu zvaničnu web stranicu www.linguateam.ba ili im se pridružite na Facebooku klikom OVDJE.

Kako je to izgledalo prilikom naše posjete, pogledajte u fotogaleriji?!

U "Linguateamu" počela sa nastavom C1.2 grupa

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

LINGUATEAM PROSLAVIO DRUGI ROĐENDAN “Nastavljamo svoj posao obavljati profesionalno i predano” (FOTO)

072info.com

LUDI MJESEC UZ 072INFO Osvojite cijeli stepen intenzivnog kursa u “Linguateamu”

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)