Portal 072info

LINGUATEAM Sinonim za kvalitetno usavršavanje stranog jezika, konstantan rast zadovoljnih polaznika (FOTO)

Centar za strane jezike “Linguateam” već duže vrijeme postao je sinonim za kvalitetno usavršavanje stranog jezika, o čemu svjedoči konstantan rast zadovoljnih polaznika.

Nastojeći da pruže što kvalitetniju nastavu njemačkog jezika, profesori koji čine dio ovog eminentnog centra za strane svojim obrazovanjem, radom, pažljivim pristupom i posvećenošću polaznicima pokazatelj su visokog standarda sa kojim se “Linguateam” može pohvaliti.

Nastava koja se izvodi po programima koji razvijaju jezičnu samostalnost, samoinicijativu i sigurnost u kontaktiranju sa stranim partnerima i firmama do sada je uspjela usavršiti znanje stranog jezika stotinama polaznika.

Svojim načinom rada, “Linguateam” vas vodi ka sticanju jezičnih znanja i vještina koje vam osiguravaju samopouzdanje da što kvalitetnije obavite složene zadatke na njemačkom jeziku ali i da se bez “ustezanja” upustite u konverzaciju na njemačkom jeziku.

Posebno je bitno istaći što su diplome zeničkog “Linguateama” međunarodno priznate, budući da ima odličnu saradnju sa licenciranim ispitivačima iz Linza koji su također prepoznali kvalitet i profesionalnost centra.

Valja napomenuti da je “Linguateam” realizirao i poseban tečaj za medicinare koji su savladali B1 stepen njemačkog jezika, kako bi mogli pratiti tečaj medicinske terminologije koji je također odlično protekao i polaznici su nakon tečaja imali isključivo pozitivne impresije.

Trenutno je upis u toku za nove grupe i to A2, B1, B2 i C1, stoga svi zainteresirani mogu da po najpovoljnijim cijenama sa stručnim profesorima posjete ovaj respektabilni centar i uvjere se u naprijed napisano.

Svakako su na raspolaganju i kursevi za djecu i srednjoškolsce i to LINGUATEENS i LINGUAKIDS.

Portal 072info posjetio je jedan od kurseva “Linguateama”, gdje smo se uvjerili u odličnu atmosferu, zadovoljne polaznike i ljubazne profesori koji su svakom od polaznika posvetili pažnju, pružili neophodna pojašnjenja, uputili savjete i olakšali im put ka usvajanju znanja njemačkog jezika.

Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji?!

U posjeti Linguateamu

Podijelite članak