Portal 072info

LINGUATEAM Upišite poseban tečaj za medicinare, nastava tokom ljeta!

Centar za strane jezike ‘Linguateam’ još jednom se izdvojio od drugih, budući da jedini u gradu rade i tokom ljeta. Upis zainteresiranih kandidata je u toku, a cijene su i dalje ostale najpovoljnije u zeničkoj regiji sa stručnim profesorima.

Nastavni tim Centra za strane jezike želi da pruži što bolju kvalitetniju nastavu njemačkog jezika, a postavljeni visoki  standardi u ‘Linguateam-u’ rezultat su angažiranih profesora koji su svojim obrazovanjem i radom dokazali spremnost da posao obavljaju predano, profesionalno i kvalitetno.

Nastava se izvodi po programima koji razvijaju jezičnu samostalnost, samoinicijativu i sigurnost u kontaktiranju sa stranim partnerima i firmama.

Pored kurseva standardnog i intenzivnog njemačkog jezika, Linguateam uveo je poseban tečaj za medicinare koji su savladali B1 stepen njemačkog jezika, kako bi mogli pratiti tečaj medicinske terminologije.

Kontaktirajte Centar za strane jezike “Linguateam” 062 890 439 ili ih posjetite na Facebook-u klikom OVDJE i budite dio velikog broj zadovoljnih korisnika, koji imaju isključivo riječi hvale za ovaj centar koji je za kratko vrijeme postao broj jedan u zeničkoj regiji.

Podijelite članak