Portal 072info

Ljekar oteo ljubavnicu, pa joj na silu uradio abortus

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Doktor Dragomir Kerović iz Lopara kod Bijeljine, oteo je svoju trudnu ljubavnicu i na silu joj uradio abortus u sedmom mjesecu trudnoće!

Za ovaj zločin koji se dogodio 1997. godine Kerović je odrobijao samo 4,5 godina, a jedan od njegovih saučesnika Radoslav Popović tek prekjuče je osuđen u sudu u Bijeljini na svega dvije godine i tri mjeseca zatvora!

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ovom presudom konačno je stavljena tačka na pravosudnu dramu poznatiju javnosti kao slučaj “Kerović”.

Zločin koji je šokirao javnost dogodio se početkom septembra 1997. Kerovićeva ljubavnica, tada 27-godišnjakinja, oteta je iz svoje kuće u centru Bijeljine. Medicinskim zahvatom izvađena joj je beba, nakon čega je ostavljena na jednoj livadi u selu Ljeljenča nadomak Bijeljine.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Pukim čudom preživela je, ali nije poznato gdje se sada nalazi. U tamošnjem tužilaštvu kazali su da zbog zaštite žrtve ne žele da otkriju njenu lokaciju. Stravičan zločin počinili su doktor Dragomir Kerović i njegovi saučesnici Milan Milovanović, Živan Ilić i Radoslav Popović.

Kerović je inicirao i izvršio ovo krivično djelo da bi spriječio rođenje svog djeteta začetog u kratkoj vanbračnoj vezi sa djevojkom. On je saučesnicima nabavio policijske uniforme i lažne policijske naloge, na osnovu kojih su nesrećnoj ženi upali u kuću i oteli je.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Strpali su je u automobil, poslije čega su joj nasilno prekinuli trudnoću. Kad joj je izvađeno dijete iz utrobe, izbačena je na livadu, stoji u optužnici. Istraga je otvorena tek 1998. godine, a suđenje završeno 2004, poslije mnogo prekida.

Dragomir Kerović je potom osuđen na četiri godine i šest meseci zatvora i kaznu je odslužio. Saučesnici Milovanović i Ilić, kojima je doktor za ovaj prljav posao platio 500 maraka, osuđeni su na tri, odnosno jednu godinu, prenosi Informer.

nezavisne.com

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6