Portal 072info

Ljekari Real Madrida postavili pogrešnu dijagnozu Ronaldu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljekari Real Madrida su navodno odredili krivu dijagnozu Cristianu Ronaldu, što je u španskom fudbalu pokrenulo žustre rasprave, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako navode španski mediji, Ronaldo je u tajnosti posjetio jednu privatnu kliniku u Manchesteru gdje je saznao da su mu ljekari Real Madrida ponovno postavili krivu dijagnozu.

Napadač kraljevskog kluba povrijedio se na utakmici protiv Villarreala, a Realov ljekarski tim predvođen Jesusom Olmom utvrdio je da se radi o bezazlenom istegnuću mišića desne noge.

Ipak, Portugalac je od ljekara u Engleskoj saznao da ustvari postoji velika razlika između istegnuća i rupture mišića.

Engleski ljekari su otkrili da Ronaldo ima rupturu mišića što zahtijeva drugačiji tretman od onog kojeg je do sada dobivao u Madridu.

Napadač je navodno odmah zakazao termin u klinici Ruber Internacional u Madridu gdje je započeo s terapijom matičnim ćelijama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Inače, skoro istu sudbinu prošle godine je doživio i Karim Benzema kojem su klupski ljekari povredu okarakterizirali kao istegnuće, a na kraju se ispostavilo da je povrijedio ligamente koljena.

Tada su igrači Real Madrida tražili kompletnu smjenu ljekarskog tima, ali predsjednik kluba Florentino Perez nije želio dati otkaz Olmu, inače svom bliskom prijatelju.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”

bh-index.com

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6