LJEPOTA NEMA CIJENU: Koliko novca sestre Kardashian troše na njegu kože

keeping up with the kardashians 1 750x422 1

Slavne sestre Kardashian uvijek izgledaju besprijekorno, imaju intenzivnu rutinu njege koja se sastoji od šminkanja, tretiranja kože skupim preparatima i tretmanima, nedjeljnih vježbi sa ličnim trenerima… Sve ovo nesumnjivo mnogo košta, posebno ako se uzme u obzir to da sigurno ne koriste preparate osrednjeg ili lošeg kvaliteta.

Kardashian sestre troše abnormalne cifre, a najviše, pretpostavljate, troši Kim. Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kim Kardashian (137.000 eura mjesečno)

Prema pisanju The Sun-a, Kim je sestra koja troši najviše novca na njegu ljepote i velnes. Među njenim troškovima je i 2.100 eura nedjeljno za njenog ličnog trenera Melisu Alkantar, sa kojom ima seanse šest puta nedjeljno.

Za fotografska snimanja plac´a frizerima i šminkerima 1.600 i 2.100 eura dnevno. Njena rutina njege kože uključuje polugodišnje čišc´enje kože, koje košta otprilike 41.600 eura, i upotrebu moc´nih proizvoda, koji u prosjeku mogu koštati do 4.100 eura.

Khloe Kardashian (120.200 eura mjesečno)

Prema članku, Kloi je druga najzahtjevnija sestra kada je u pitanju ljepota. Među njenim troškovima su vježbe koje koštaju 2.000 eura nedjeljno, frizeri koji primaju 1.500 eura dnevno, šminkanje kod profesionalaca sa dnevnom stopom od 2.100 eura, i rutina za njegu kože koja mjesečno košta 830 eura.

Kylie Jenner (117.000 eura mjesečno)

Najmlađa od sestara je prava fašionista: mlada žena, koja mijenja frizuru i boju kose skoro nedjeljno, troši u prosjeku 1.500 eura na frizure, a da ne pominjemo upotrebu perika, koje u prosjeku koštaju 4.100 eura. Njena druga strast su nedjeljni izleti u salon kako bi se uradio manikir i pedikir za 75 eura, osim održavanja trepavica dva puta mjesečno, a to košta 145 eura.

Kourtney Kardashian (57.000 eura mjesečno)

Kada je o ljepoti riječ, Kortni je manje zahtjevna od svojih sestara. Njena rutina njege kože je postupak u 9 koraka koji, prema objavi, košta nešto više od 420 eura. Još jedan postupak koji sestra održava je upotreba LED maski, koje koštaju 160 eura Njene lične vježbe koštaju 2.100 eura nedjeljno.

Kendall Jenner (21.000 eura mjesečno)

U poređenju sa troškovima njenih sestara, Kendal najmanje troši na tretmane ljepote. Međutim, imajuc´i u vidu da je ona manekenka, prirodno je da ne troši novac na šminku ili frizure. Ipak, brineta ima svoju rutinu njege kože, njege kose i treninge. Kendal održava njegu kože jednostavnom rutinom – ona pere lice dva ili tri puta dnevno. Za to koristi sapun u vrijednosti od 50 eura. Za tijelo, ima plan od šest nedjelja koji košta 12.700 eura, a njeni izleti kod frizera vrijedni su 830 eura.

Express

Prethodni članakVeličanstveni kefir i heljda:U kombinaciji smanjuju nivo šećera u krvi, čiste crijeva i krvne sudove, normalizuju metabolizam i funkciju pankreasa
Sljedeći članakSutra početak nastave u ZDK