Portal 072info

LJETNI HOROSKOP: Šta zvijezde predviđaju za vrele dane

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Flert na plaži, nova ljubav ili egzotično putovanje?

Ovan

Kao vatreni znak ovog ljeta ćete pokušati da se pokažete u punom izdanju ali ćete morati da budete suočeni i sa nepredviđenim okolnostima. Od kraja juna imate pomoć Venere, planete ljubavi koja će kretnuti direktnim hodom i koja će vam sve vrijeme biti više nego naklonjena donoseći u vaš život mnoge interesantne, vesele, razragane i komunikativne osobe. Ipak, pazite se jer sve do 7. avgusta kako vi, tako i vaš partner, možete biti skloni paralelnim vezama ili vam se može neočekivano svidjeti neko ko bi mogao da u velikoj mjeri iskomplikuje vaš život. Dame Ovnovi biće više nego slabe i popustljive pred šarmom nekog Blizanca, drugog Ovna ili Vage. Mnogo putovanja, raznih susreta i novih poznanstava doneće u vaš život moguće i jednu Vodoliju koja će se u priličnoj mjeri dvoumiti u pogledu vas dvoje. Uran u vašem znaku koji vas čini sklonim promjenama i u retrogradnom hodu od 13.jula donosi manju konfuziju. Mnogi Ovnovi koji su dugo u vezi u avgustu mogu planirati brak ili zajednički odmor, ali pazite da se nešto ne iskomplikuje, stariji članovi porodice se previše miješaju u vaš život. Od 23. avgusta kada Mars uđe u Škorpiju,rođeni početkom znaka mogu biti veoma ljubomorni, rođeni krajem znaka zaintrigirani za jednog Jarca, Škorpiju ili Ovna a rođeni sredinom znaka, najverovatnije će se zainteresovati za Blizance ili Vodoliju.Rođeni sredinom 70 tih, krajem 80 tih najverovatnije će doživjeti veliku ljubav sa nekim ko zbog posla često boravi van zemlje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bik

Spremite se za dugo toplo ljeto. Mars, planeta strasti, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa ulazi 3. jula u Vagu gdje će biti slab a vi romantični i najverovatnije zaljubljeni u nekog ko je prisutan u javnosti, ko se bavi umetnošću ali se radi o nekom ko je takođe izuzetno nepredvidiv.Sredinom jula možete biti u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa nekim koga koga ćete upoznati na poslu ili na nekom večem skupu i može se desiti da ćete ući u tajnu vezu sa Strelcem, Bikom ili Vodolijom. Već krajem jula možete biti u dilemi da li da vezu nastavite ili ne a ako u to vrijeme budete na odmoru ili na nekom putu, teško da ćete uspijeti da odolite šarmu neke Ribe ili osobe koja je preko posla vezana za inostranstvo. Tek 23.avgusta Mars ulazi u Škorpiju gdje je jak i gdje većini predstavnika vašeg znaka donosi strastvene avanture, jaka osjećanja ali ipak, budite oprezni, jer će upravo sredinom i krajem avgusta početi da se mnogo toga dešava među planetama što se ne mora povoljno odraziti na vas. Bićete spremni da se nesmotreno upustite u avanturu sa nekim ko je po mnogo čemu jača ličnost od vas ali ako ste dama Bik, upravo to će biti ono što će vas neodoljivo privući partneru. Ako ste poslijedužeg vremena zaljubljeni a nesigurni u sebe, posebno ako vam se dopadaju neki drugi Bik, Vaga ili Djevica, retrogradni hod Merkura od 15.jula do 8.avgusta može vam donijeti neprijatna iznenađena u vidu priča o partneru koje vjerovatno neće biti tačne. Ne slušajte tračeve nego se posvetite partneru i imajte povjerenja u njega. Kada Venera bude ušla 6. septembra u znak Lava bićete skloni pasivnom uživanju u ljubavi, prepustićete partneru da organizuje vaše zajedničko vrijeme ali ćete pomno motriti njegovo kretanje jer će vaša ljubmora biti više nego naglašena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Blizanci

Merkur, vladalac vašeg znaka ići će od 15.jula do 8. avgusta retrogradnim hodom zbog čega možete biti prilično nesmotreni u svojim odlukama rukovođeni snagom Venere, planete ljubavi koja će preko vašeg znaka tranzitirati direktnim hodom od 27.juna do 7.avgusta čineći vas izuzetno šarmantnim, komunikativnim i spremnim da se prepustite ljubavi.Kako je i Jupiter, planeta duhovnosti i zanosa sve vrijeme u vašem znaku poslijedvanaest godina, donoseći vam veliku potrebu za kvalitetnom vezom uključujući i duhovni spoj, bićete spremni da u mnogo čemu partneru popusite a ako ste slobodni, jedna romantična Vaga ili strastveni Ovan pokazaće nestrpljenje kada su u pitanju zajednički planovi jer ćete biti prilično nestalni što partnera može činiti ljubomornim.U drugoj polovini perioda asteroid Karma ulazi u znak Lava i čini vas strastveno posesivnim, sklonim da se emotivno vezujete za temperamentne, dominantne osobe i ako ste rođeni krajem znaka, moguća je veza sa jednim Jarcem koji je u velikoj mjeri posvećen karijeri. Ako se radi o kolegi, naverovatnije vas čeka zajednički službeni put na kome će se dogoditi romansa o kojoj maštate. Sredinom i krajem avgusta trebalo bi da izbjegavate rasprave sa Škorpijom ili Jarcem. Ako vam se dopada neki od ovih znakova, bolje ih prvo dobro upoznajte prije nego što se odlučite da uđete sa njima u vezu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rak

Izuzetno naglašene astrološke kuće privatnosti i tajnih ljubavi oslikavaju vas kao osobu koja iznad svega želi da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Tranzit Jupitera preko znaka Blizanaca može vas učiniti pretjerano sumnjičavim u pogledu partnerove vernosti a tranzit Venere preko ovog znaka sve do 7.jula može donijeti pojačanu potrebu za romantikom ali i neku vrstu nesigurnosti u sebe i svoja osjećanja. To će biti do 23.avgusta pojačano i tranzitom slabog Marsa, simbola strasti preko znaka Vage što vam može,ako ste u vezi ili braku donijeti manje trzavice u kontaktima sa partnerom a ako ste slobodni poznanstvo sa nekim u koga nećete imati velikog povjerenja. Vaša potreba za emocionalnom sigurnošću neće biti zadovoljena sve dok krajem avgusta Mars ne uđe u znak Škorpije kada predstoji, najverovatnije strastvena veza i poznanstvo sa nekim ko će vas na prvi pogled osvojiti.Veze sa vodenim znacima mogu donijeti ono što vam je potrebno, romantičnu a stabilnu ljubav, moguće sa Ribama, Škorpijom ili čak nekim Ovnom, naročito ako mu je podznak u vodenom znaku. Rođeni početkom znaka, posebno dame Rakovi mogu biti opčinjene uglednom osobom koja je poznata u javnosti, moguče da se radi o političaru ili ljekaru eventualno umetnku. Mnogi Rakovi mogu doći u iskušenje da uđu u emotivnu vezu sa nekim ko nije slobodan, najverovatnije će se raditi o kolegi koji je sklon flertu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lav

Savršeno vam odgovara tranzit Venere, planete ljubavi koja je krenula direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja društvenog života krajem juna i sve do7.avgusta donosi brojne mogućnosti na ljubavnom planu. Moguće da će vas prijatelji upoznati sa nekim ko će vam po mnogo čemu odgovarati. Već 3. jula i Mars, planeta strasti ulazi u vama srodan znak Vage gdje je izrazito romantičan i nepredvidiv pa ćete i vi biti sličnog ponašanja i raspoloženja. Jedna Vodolija mogla bi vam u velikoj mjeri poremetiti duševni mir ali će se takođe u priličnoj mjeri i poigravati vama ali vi ćete zahvaljujući poziciji asteroida Psihe u Devici i Vagi uspijeti da sa njom izađete nakraj. Tranzit Jupitera i Saturna bi mogao donijeti neku osobu iz prošlosti u vaš život, naročito ako se radi o nekom ko živi u inostranstvu ili je proveo izvjesno vrijeme van zemlje. Kada krajem avgusta Mars bude ušao u Škorpiju a Venera početkom septembara u vaš znak možda ćete, ako ste duže u vezi ozbiljno razmišljati o braku i preduzeti korake u tom pravcu. Julski Lavovi mogu biti spremni na razne ludosti ljubavi radi i na veoma originalne poteze koji će se svidjeti partneru dok će avgustovski, naročito rođeni pred kraj znaka biti mnogo romantičniji i spremniji da preko mnogo čega prijeđu,naročito ako su u vezi sa umetnikom.Težiće stabilizaciji odnosa po svaku cenu, naročito ako su rođeni krajem 70-ih.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Djevica

Vaš znak je pod velikim uticajem Neptuna, planete zanosa koji od početka ove godine iz vašega astrološkog polja partnerskih odnosa šalje predstavnicima vašeg znaka dobre vibracije. Mnoge avgustovske Djevice se mogu zaljubiti a one koje su već u nekoj vrsti romantične veze mogu planirati zajednički put sa partnerom mada to ne bi trebalo da bude između 15.jula i 8.avgusta jer bi mogli iskrsnuti neki manji problemi kako na putu tako i u međusobnoj komunikaciji. Kako će Neptun biti u dobrom aspektu početkom avgusta sa Venerom, planetom ljubavi, oni koji su slobodni, imaće prilike da na nekom putu, najverovatnije na moru, dožive romansu. Slijedećii povoljan period biće kraj avgusta kada ćete, naročito ako ste dama Djevica biti zainteresovani za partnera koji će biti veoma uporan da vas osvoji, čak i ako niste slobodni. Muškarci Djevice će biti vjerovatno tada zainteresovani za neku umjetnicu, novinarku ili osobu koja je zbog posla prisutna u javnosti. Od druge polovine jula postajete manje tolerantni jer retrogradni Uran donosi pojačanu ljubomoru i smanjenu sposobnost logičnog rasuđivanja a tokom septembra tranzit Marsa u Škorpiji čini vas izuzetno sposobnim da riječima više nego delom ubedite osobu koja vam je draga da treba da ima razloga da vjeruje u vašu ljubav.Rođeni početkom i sredinom 80tih nalaze se u rijetko povoljnom periodu za zaljubljivanje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaga

Predstavnici vašeg znaka koji je pod uticajem Venere biće sve do 7. avgusta u prilici da sposobnost zavođenja oprobaju na nekom Lavu, Vodoliji, Jarcu ili Blizancima. Malo ko će moći da vam odoli, čak ni jedna Škorpija koja će želeti da ima moć nad vama jer ima osjećaj da joj izmičete. Mars, planeta strasti, ulaskom u vaš znak 3. jula omogućava vam da sve ono o čemu ste maštali sprovedete u djelo jer vas je poslijedužeg perioda tranzitiranja preko astrološke kuće vaše podsvesti učinio intuitivnijim i strpljivijim. Ipak, pazite se, kada 6.septembra Venera uđe u znak Lava, nećete moći da vladate svojim osjećanjima, naročito ako ste rođeni pred kraj znaka a ako ste septembarska Vaga, mogu vam se dopasti neka druga Vaga, Ribe, Bik ili Lav. Pokušaćete da jednu Vodoliju ili Ovna stavite pod svoju kontrolu ali oni će se vjerovatno poslije23. avgusta uspješno odupreti toma pa slijedi uzbudljiv period u toku koga ćete oprobavati snagu zavođenja a tranuzit asteroida Erosa i Psihe preko vašeg znaka pomoći će vam da napravite dobru taktiku, naročito ako je predmet vaših želja neko ko nije slobodan. Osobe koje žive u inostranstvu ili rade za strance biće veoma zainteresovane za vas, moguće je romantično poznanstvo ako i sami namjeravate da tokom ovog perioda putujete u neku stranu zemlju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Škorpija

Pluton, planeta strasti, vladalac vašeg znaka iako prelazi retrogradnim hodom preko prve dekade znaka Jarca, ne čini vas ništa slabijim taktičarem kada su zavodničke sposobnosti u pitanju, naprotiv. Prvo ćete od 3.jula ulaskom Marsa, drugog vladaoca vašeg znaka u romantičnu Vagu u kojoj je Mars slab, primenjivati jednu vrstu taktike i vjerovatno napraviti dobar teren za sve ono što će se dešavati od kraja avgusta pa nadalje. Tada, ulaskom Marsa u znak Škorpije vi ćete poslijeskoro dvije godine biti na svom terenu i vjerovatno spremni da preuzmete svoj život u svoje ruke.Mnoge Škorpije će tada razmišljati o braku ili zajedničkom životu a za mnoge će to značiti i neku drugu vrstu zajednice, moguće poslovnu ili ćete planirati zajednički put u inostranstvo, moguće i na duže.Neptun, planeta romantike poslije4.jula kreće retrogradnim hodom zbog čega će oktobarske Škorpije biti u manjoj dilemi kako da se postave prema partneru, naročito ako se radi o kolegi dok rođeni krajem znaka mogu biti u vezi sa nekim ko je iz nekog drugog mjesta ili države ili mogu ući u vezu sa strancem.Dame Škorpje rođene početkom 80tih vjerovatno će biti zainteresovane za Ovna, Jarca ili Vagu i moguće da će se raditi o nekom umetniku, pravniku ili osobi koja je izuzetno ambiciozna i posvećena karijeri i sticanju novca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac

Jupiter, planeta vladalac vašeg znaka koji tranzitira preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, koji je od 11.juna, počeo da slabije utiče na moć vašeg rasuđivanja a takođe čini prilično konfuznim i vašeg partnera. Posljedica toga može biti obnavljanje veze koja je već u priličnoj mjeri iscrpla i vas i onu drugu stranu ili ulazak u vezu sa nekim ko će biti u podjednakoj mjeri nepouzdan kao i vi. Tranzit Venere preko ovog astrološkog polja sve do 7. avgusta donosi mnogobrojna uzbuđenja a zatim nastupa manje zatišje jer ćete biti između ostalog pod uticajem romantično postavljenog Marsa u Vagi. Merkur, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, planeta komunikacije, biće u retrogradnom hodu od 15.jula do 8. avgusta zbog čega ćete u tom periodu biti prilično impulsivni a partner pretjerano osjetljiv na kritiku pa bi bilo dobro da tokom tog perioda izbegnete bilo kakve rasprave,čak i oko najbezazlenijih tema.“Telenovela“ se nastavlja krajem avgusta kada možete iznenada postati veoma posesivni, sumnjičavi i spremni da se svim sredstvima borite za naklonost osobe koja vam je draga.Asteroidi ljubavi su vam uglavnom naklonjeni, naročito Eros koji donosi u vaš život brojne mogućnosti za flert, posebno osoba koje viđate na velikim skupovima ili su prisutne u javnosti dok ćete vi međutim, naročito ako ste rođeni pred kraj znaka, pod uticajem tranzitnog Saturna biti veoma odgovorni i spremni da, čak i ako niste dugo u vezi, planirate brak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jarac

Ljeto je period koji predstavnici vašeg znaka vole i uvijek očekuju nekakvu romansu na letovanju ali ona se uglavnom dogodi tek krajem ljeta ili početkom jeseni. Ako tokom juna i jula odolite čarima nekog koga viđate na poslu a ko će vas u pravom smislu riječi „opsjedati“, bićete manje više ubeđeni da ste se spasli a da ni sami ne znate od čega. Jupiter u Blizancima je do te mjere oslabio vašu sposobnost odbrane od bilo čega pa i od stresa koji donosi nesređen ljubavni život da se lako može dogoditi da se zaljubite u onog ko vam pruža najviše pažnje poštovanja i nježnosti. Mnogi predstavnici vašeg znaka će imati potrebu da se povuku u „ilegalu“ a mali broj onih koji su u dugoj vezi ili braku mogu smatrati svoj život sređenim. Od 15.jula do 8. avgusta nećete se spasti od partnerove ljubomore ali se i sami možete osjetiti zapostavljenim, naročito ako je partner previše posvećen drugim aktivnostima.Tranzit Marsa bi mogao donijeti u vaš život početkom jula nekog ko nije slobodan a ne možete da mu odolite i sve će se završiti na romantičnim sms porukama da biste krajem avgusta kada ova planeta strasti uđe u Škorpjiu, bili spremni, naročito ako ste decembarski Jarac na vezu koja može izgledati gotovo idealnom.Ribe, Škorpja ili Bik mogu biti za vas i dalje najbolji izbor.Sa Blizancima, Strelcem i Devicom moraćete da taktizirate ako želite da veza ne zapadne u ćorsokak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vodolija

Vaš znak pod uticajem Urana, planete bunta, raskida pa i preljube, vanbračnog života, ulaksom početkom godine u znak Ovna napravio je pometnju mnogim znacima a vama je donio osjećanje slobode. Kakav god da vam je status i ma kog pola i uzrasta da ste imate veliku potrebu da se ponašate onako kako osjećate i da radite ono što želite. Tranzit Jupitera preko znaka Blizanaca pojačava to osjećanje da ste gospodar svog života i naglašene euforije i naročito je naklonjen svojom pozicijom januarskim Vodolijama dok su one rođene pred kraj znaka pod uticajem principijelnog Saturna koji im pomaže da sačuavju svoje dostojanstvo jer ih vjerovatno opsedaju neka Vaga, Blizanci, Strijelac ili Jarac. Ulazak Marsa u Vagu dijelovaće povoljno na vaš lični šarm i harizmatičnost a kada krajem avgusta Mars bude ušao u Škorpiju moguće da ćete biti riješeni da sredite situaciju u svom domu ili da ako ste dugo u vezi, planirate brak. Mlade Vodolije će biti pod velikim pritiskom članova porodice koja će se miješati u njihov život i vjerovatno će biti u procepu između dvije podjednako drage osobe, ne znajući za koju da se odluče. Najgore što možete da uradite je da sjedite na dvije stolice do daljnjeg, očekujući da sudbina odluči umjesto vas šta valja činiti. Osim srca, poslušajte ponekad i razum.Moguća je romansa sa Vagom koja je prisutan u javnosti.

Ribe

I vaš znak je tokom ove godine doživio transformaciju jer Neptun, planeta romantike i zanosa utiče na rođene u februaru i čini ih spremnim na svakakve ludosti. Mnogi će se po prvi put zaljubiti a oni slobodni mogu doživjeti romansu na putovanju. Jupiter, druga planeta koja ima veliki utiaj na vaš znak svojim tranzitom djeluje takođe na februarske Ribe dok će one martovske tokom jula i avgusta biti pod uticajem sporih planeta i imaće veću potrebu da srede svoj život i znaju na čemu su. Tranzit Marsa djeluje na rođene poslije10.marta što će se osjećati sve do sredine jula donoseći poznanstvo sa nekim o kome ćete imati visoko mišljenje ali ta osoba neće biti pretjerano spremna da se angažuje u vezi. Pasivnost vašeg partnera ili osobe koja vam je draga može biti glavni razlog što ćete poslije23. avgusta potražiti društvo nekog Ovna, Jarca ili Škorpije. Od početka jula Neptun će na početnim stepenima vašeg znaka krenuti retrogradnim hodom pa ni vi nećete biti pretjerano aktivni na polju ljubavi. Zbog toga možete imati nesuglasice sa partnerom i to od sredine jula do 8. avgusta, naročito ako se radi o Blizancima, Devici ili Škorpiji. Oni srećniji predstavnici vašeg znaka mogu planirati zajednički život sa partnerom negde u inostranstvu, naročito ako partnerov posao podrazumeva tako nešto ili mogu, ako su stupili u toku prethodne godne u brak, očekivati uvećanje porodice.

Conopljanews

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)