Portal 072info

Ljubav, Facebook, prevara: Ovo su sigurni znaci da vas vara preko Fejsa!

Ovih 5 sigurnih znakova otkrivaju da vaš partner ide na Facebook da vas vara! Partneri sve više vremena provode za kompjuterom četujući sa virtuelnim prijateljima, a veoma često se desi da dođe i do flerta

U vreme interneta i kada se ne može zamisliti dan bez društvenih mreža mnoge veze su se našle u krizi. Partneri sve više vremena provode za kompjuterom četujući sa virtuelnim prijateljima, a veoma često se desi da dođe i do flerta i “internet prevare”. Ako primetite nešto od navedenog vreme je da napravite frku.
ogađate u sred srede.

1. Često se zanese u pisanje poruka, ali vam ne kaže ko mu i o čemu piše
Naravno da svako mora da ima privatnost, ali ako počne učestalo da vas ignoriše i to zbog digitalnih konverzacija, a pritom se ne trudi da objasni o čemu je reč, verovatno su njegovi interesi i prioriteti negde drugde.

2. Često dobija poruke u svako doba dana, čak i noći
Poruka pijanog ortaka kojeg je ostavila devojka koja stiže oko ponoći nije razlog za brigu, ali ako često u sitne sate dobija ili šalje poslovne poruke, verovatno je već odavno vreme za raskid.

3. Nagnete se da ga poljubite dok gleda u svoj profil, a on se panično odmakne od vas da ne biste slučajno videli monitor
Ako se očajnički trudi da sakrije ono što radi na računaru, udahnite duboko – sigurno vam ne priprema iznenađenje za godišnjicu veze.

4. Mobilni je uvek uz njega, čvrsto ga drži u ruci ili u džepu i nikome ne dopušta da mu se približite
Možda je neki opsesivno-kompulsivni poremećaj, ali kad ljudi misle da nešto greše i ne žele da ih u tome uhvatite, njihove fizičke reakcije su prilično iznenađujuće. Ako skoči kao opečen kad primeti da se vi približavate njegovom telefonu, šta da vam kažemo osim – počnite da sumnjate.

5. Ako ga pitate zašto toliko vremena provodi na društvenim mrežama, a on počne da se brani ili čak da vas optužuje da ste bezobrazni što ga to pitate, nešto ne štima
Zašto bi ga to toliko uzrujalo? Pa zato što želida sakrije nešto od vas, a vi pogađate u sred srede.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box