AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Možda mislite da ste sve isplanirali na ljubavnom polju, ali univerzum je spremio nekoliko neočekivanih iznenađenja za vas.

Saznajte šta su zvijezde spremile za vaš ljubavni život u maju.

Ovan

Došlo je vrijeme da krenete u lov. Ne plašite se da pitate osobu koja vam se sviđa za broj i pozovete je na sastanak. Možda će vam biti potrebno malo strpljenja, ali važno je da pokažete da se zainteresovani i stvari će same odatle krenuti da se razvijaju.

Ako ste u vezi, ućićete u veoma romantičan period koji će trajati mjesecima.

Slušajte svoju intuiciju jer će vam reći kada je vrijeme za uzbudljiv seks, a kada bi trebalo da usporite stvari.

Bik

Niste baš osoba koja voli da pravi kompromise, ali ćete to morati da radite tokom maja. Univerzum govori da će vam ovog mjeseca fantazije biti veoma važne i da bi zato trebali da neke od njih probate da pretvorite u realnost.

Samo se revanširajte partneru za to zadovoljstvo.

Blizanci

Ovog mjeseca ćete biti zatrpani obavezama, ali to nije razlog da u neke od aktivnosti ne uključite i patnera.

Iznenadiće vas šta sve može da vas uzbudi kao predigra ako malo otvorite um.

Ako ste singl, u maju ćete upoznati mnoštvo novih ljudi.

Iako će biti mnoštvo prilika za seks na jednu noć, slušajte inuticiju koja če vam reći da li je u pitanju nešto ozbiljnije ili samo jedna noć strasti.

Rak

Isprobajte neke nove stvari u spavaćoj sobi kao što su lisice i lubrikanti različitih ukusa.

Ako niste u vezi, vrijeme je da napokon izađete iz svoje školjke i počnete da obračate pažnju na ljude oko vas – možda vam neko zapadne za oko, ili vi nekome.

Lav

Vrlo lako je uljuljkati se u kućnu atmosferu, ali ćete u maju osjetiti potrebu za strašću.

Ako ste singl, pokušajte da pobjegnete negde za vikend i potražite avanturu van uobičajenih mjesta. Ako niste pri parama, promenite mjesto izlaska i odlučite se za neki manje poznat dio grada.

Djevica

Ovog mjeseca možete da računate na puno akcije u spavaćoj sobi. Ipak, imajte na umu da će se osoba sa kojom ćete dijeliti krevet u nekom trenutku zapitati kuda sve to vodi.

Da li ste spremni da stvari podignete na sledeći nivo?

Ako niste u vezi, univerzum kaže da ćete imati dosta sreće u onlajn zabavljanju, a varnice će letjeti kada se napokon upoznate uživo.

Vaga

Nešto će se desiti ovog mjeseca što će vam pomoći da vidite partnera u potpuno novom svjetlu. U pitanju neće nužno biti dobra ili loša stvar, već samo nešto drugačije.

Možda će vam pokazati neki novi trik u krevetu ili ćete napokon shvatiti da sa njom želite da provedete ostatak života zajedno.

Samo obratite pažnju na sve znakove koji su vam do sada promicali.

Škorpija

Naporno ste radili kako biste izgledali dobro – i to se vidi. Ako ste u vezi, odnos sa partnerom će biti savršen – pogotovo u krevetu.

Ako budete u prilici da započnete neku svađu, sačuvajte svu tu energiju za spavaću sobu.

Ako ste singl, obratite pažnju na osobe koje često viđate na mjestima na koja izlazite.

Strijelac

Ovog mjeseca ćete biti u centru pažnje. Izlazite češće sa partnerom i zabavljajte se, pogotovo u spavaćoj sobi.

Ako niste spremni za nešto ozbiljno u vezi, ne dozvolite da vas neko prisiljava na to.

Živite u trenutku i zauzvrat ćete dobiti pregršt srećnih trenutaka.

Jarac

Vrlo lako je upasti u rutinu, ali maj je savršen trenutak da je razbijete. Izađite na sastanak, kupite nešto novo i priredite sebi nekoliko večeri koje nećete skoro zaboraviti.

Ako ste singl, provjerite da li imate nešto lijepo u plakaru jer vas očekuje nekoliko zanimljivih izlazaka.

Vodolija

Vrijeme je da pokažete svoju “perverzniju” stranu, posebno u krevetu. Iznenadiće vas pozitivna reakcija partnera koji se uopšte neće žaliti.

Ako nemate partnera, postarajte se da se više družite sa prijateljima. Univerzum kaže da će vam se sreća promijeniti – obratite pažnju na ljude koje ćete ovog mjeseca sretati.

Ribe

Ovog mjeseca imaćete nekoliko udvarača. Možda će u pitanju biti neko na koga ste još ranije bacili oko ili neko o kome niste razmišljali na taj način.

Sve u svemu, postaraće se da vaše zadovljstvo bude najvažnije.

Ako ste u vezi, ne brinite se oko malih stvari. Ako partner ne pritiska prave dugmiće u krevetu – dajte mu vremena. Jednom kada zaboravite na sitnice, napokon ćete uživati.