Ljubavni savjeti koji su vječni

Podijelite vijest

Vrijeme mijenja sve. Mijenja ljude, mijenja običaje, mijenja načine na koje funkcioniše svijet. Međutim, neke stvari su vječne i ne blijede, bez obzira na period u kojem su se pojavile.

Važile su juče, važe sada i važiće i sutra, bez obzira na sve. Takvu jačinu, koja je nesalomiva, imaju i neki ljubavni savjeti koje su vaše prabake davale bakama, bake davale vašim mamama, a koje mi sada dajemo vama.

Kompromis je stub veze. Ljudi su drugačiji i ne možete da očekujete da ćete se uvijek slagati. Razgovorom i pronalaženjem zajedničkog rješenja učinićete vašu vezu stabilnom i lijepom.

Nakon seksa nježnost je izuzetno važna kako biste pokazali svom partneru da vam je stalo. Mazite se, ljubite, liježite zagrljeni, to je sve što treba da učinite.

Nikada, ali nikada ne pokazujte muškarcu da nemate samopouzdanja, da mislite da ste debeli, da se ne osjećate dobro u svom tijelu. Njemu ste kraljica univerzuma i tako treba i da ostane, a svoje “probleme” rješavajte sa prijateljicama.

Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, dokazujte mu iznova i iznova da ste zaljubljeni u njega. Bilo da mu se samo osmijehnete onako kako vi znate ili da mu priredite neko sljedeće iznenađenje, budite svjesni toga da je način manje bitan, bitno je samo da to sprovedete u djelo.

Iznenadite ga jutarnjim seksom. On će vam sigurno biti zahvalan, a vama će dan početi fantastičnom akcijom koju nećete moći da izbijete iz glave sve do sljedećeg jutra.

Budite svjesni toga da probleme između vas dvoje treba da rješavate u svoja četiri zida, a ne pred drugim ljudima. Oni nemaju veze sa tim i ne zaslužuju da se nađu u neprijatnoj situaciji.

Neke stvari poput depilacije, brijanja ili čupanja obrva treba da radite isključivo kada vaš muškarac nije kod kuće. Ta doza intime treba zauvijek da ostane po velom tajni kako bi vaš partner mogao u potpunosti da uživa u vašoj ljepoti, a ne zamišljajući vas kako brijete noge.

S vremena na vrijeme budite malo luckasti pa uradite nešto na mjestu na kom je to definitivno neočekivano. Na primjer, uhvatite ga za prepone dok ste u bioskopu sa prijateljima, a potom mu uputite jedan “želim te” pogled.

Iznenađenja su vrlo važan dio svake veze. Kada se najmanje bude nadao, priredite mu seksi doček s posla u seksi haljini i štiklama koje obožava na vama.

Slobodno vrijeme je ključ uspjeha svake veze. Parovi koji se ne razdvajaju nisu u potpunosti srećni i ispunjeni, baš zato što im fali aktivnosti bez voljene osobe. Izađite sa prijateljicama, opustite se u izlasku, muvajte se sa drugim frajerima, a potom se vratite kući i iznenadite ga jednim savršenim seksom. Biće vam zahvalan.

Avaz