VELIKI BROJ REZERVACIJA, DVA DJ-a: Luda žurka uz zagarantovan provod u subotu @ Ekor Club

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Ove subote biće upriličen nezaboravan vikend provod za sve Zeničane i Zeničanke, a oni koji su ranije bili dio događaja ‘LUDA ŽURKA’ znaju kako je provog zagarantovan.

Tako će i ovog vikenda, tačnije u subotu, mnogobrojni Zeničani i Zeničanke još jednom biti u prilici da uživaju sa svojim prijateljima u najboljem dešavanju u gradu, a za kojim iz vikenda u vikend vlada sve veće interesovanje što za rezultat ima veliki broj rezervacija pristiglih za ovu subotu.

Za muzički dio večeri pobrinut će se dva DJ-a i to DJ SAMMY BALKGROOVE i DJ ERX, a cijena ulaznice za ‘LUDU ŽURKU’ iznosi minimalnih 1 KM, dok su prilagođene cijene pića još jedan od pokazatelja da će svi oni koji se odluče biti dio ovog događaja maksimalno uživati.

Organzatori savjetuju da svi zainteresovani čim prije izvrše rezervacije, budući da najavljuju najluđi provod koji do sada nije zabilježen na ovom party-u.

Ukoliko niste još uvijek izvršili svoju rezervaciju učinite to već sada putem oficijelne FB stranice klikom OVDJE, te budite dio odličnog provoda u vašem gradu.