LUDI MJESEC UZ 072INFO: Autoškola 072-Ze vas nagrađuje bonom od 200 KM!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Povodom druge godišnjice portala 072info sa sjedištem u Zenici za naše čitatelje i ove godine organizovali smo ‘ludi mjesec’ koji će biti protkan velikim brojem nagradnih igra kojima se želimo zahvaliti našim čitateljima na ukazanom povjerenju, a sve uz pomoć naših partnera.

Podsjećamo, kruna svih dešavanja povodom druge godišnjice naše Revolucije u svijetu internet medija biće rođendanski koncert kralja narodne muzike Šabana Šaulića i to u Gradskoj areni Zenica, 11. aprila sa početkom u 20.00 sati!

Više informacija o cjelokupnom projektu “LUDI MJESEC UZ 072INFO” možete pročitati OVDJE, a naš ponosni partner Autoškola 072-Ze odlučio je također biti dio ove priče. Tako će Facebook članovi našeg portala moći sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vas uz pomoć našeg partnera Autoškola 072-Ze nagrađujemo sa poklon bonom u vrijednosti 200 KM bilo da vi želite polagati vozački ispit, ili da imate prijatelja sa tom namjerom.

Tako će svi učesnici nagradne igre moći osvojiti NOVČANI BON u vrijednosti 200 KM, te tako na još pristupačniji način položiti vozački ispit i to po 20% nižoj cijeni. 

Nagradna igra traje od 23.03. do 27.03., a uskoro očekujte objavu nagradne fotografije na našoj Facebook stranici.