LUDI MJESEC UZ 072INFO: Osvojite ulaznice za rođendanski koncert 072info

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Povodom druge godišnjice portala 072info sa sjedištem u Zenici za naše čitatelje i ove godine organizovali smo ‘ludi mjesec’ koji će biti protkan velikim brojem nagradnih igara kojima se želimo zahvaliti našim čitateljima na ukazanom povjerenju, a sve uz pomoć naših partnera.

Podsjećamo, kruna svih dešavanja povodom druge godišnjice naše Revolucije u svijetu internet medija biće rođendanski koncert kralja narodne muzike Šabana Šaulića i to u Gradskoj areni Zenica, 11. aprila sa početkom u 20.00 sati!

Više informacija o cjelokupnom projektu “LUDI MJESEC UZ 072INFO” možete pročitati OVDJE, a sve naše vjerne čitatelje kojih mjesečno bude više od 300 000 odlučili smo nagraditi ulaznicom za predstojeći koncert godine koji organizujemo u čast dvije uspješne godine našeg egzistiranja u svijetu internet medija.

ULAZNICA

Naime, narednih 20 dana nagrađivat ćemo po jednog čitatelja ulaznicom za koncert Šabana Šaulića, Aleksandre Prijović i gosta iznenađenja, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo članovi Facebook stranice 072info koji su se pridružili našem događaju. Ukoliko to još uvijek niste uradili, učinite to klikom OVDJE, a u nagradnoj igri možete sudjelovati klikom OVDJE.

Svim učesnicima želimo mnogo sreće…