LUDI MJESEC UZ 072INFO: Pivnica Gatto vas ‘časti’, osvoji novčani bon!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Povodom druge godišnjice portala 072info sa sjedištem u Zenici za naše čitatelje i ove godine organizovali smo ‘ludi mjesec’ koji će biti protkan velikim brojem nagradnih igra kojima se želimo zahvaliti našim čitateljima na ukazanom povjerenju, a sve uz pomoć naših partnera.

Podsjećamo, kruna svih dešavanja povodom druge godišnjice naše Revolucije u svijetu internet medija biće rođendanski koncert kralja narodne muzike Šabana Šaulića i to u Gradskoj areni Zenica, 11. aprila sa početkom u 20.00 sati!

Više informacija o cjelokupnom projektu “LUDI MJESEC UZ 072INFO” možete pročitati OVDJE, a naš ponosni partner Fitness & aerobic club Elite odlučio je također biti dio ove priče. Tako će Facebook članovi našeg portala moći sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vas naš partner Pivnica Gatto Zenica časti sa novčanim bonom, a koji će upotpuniti vaš vikend izlazak.

Uskoro očekujte objavu nagradne fotografije na našoj Facebook stranici, a nagradna igra traje od 14. do 16. marta. Svim učesnicima želimo mnogo sreći, vaši Pivnica Gatto Zenica i 072info.