Portal 072info

Luksuzni lanac hotela traži radnike iz BiH

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Regruteri luksuznog lanaca hotela Starwood (St Regis, Sheraton, Westin) iz Katara dolaze krajem oktobra u Bosnu i Hercegovnu, gdje će obaviti intervju sa kandidatima za 20 otvorenih radnih mjesta.

Otvorene su pozicije za konobara, pomoćnika konobara, šankera, hostesa, recepcionera, oficira za odnose sa gostima, lobby ambasadora, sobara i mnoge druge, piše Dnevni avaz.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banjoj Luci, a ističe se da svjetski renomirani hotel obezbjeđuje osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke u toku radnog vremena, prevoz od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imaće privilegiju da radi u takvom radnom okruženju koji je na visokom prafesionalnom nivou i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u luksuznom hotelu, imaće daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Prosjek plata zavisi od pozicije i kreću se od 300 do 500 eura, na koju se dodaje napojnica (bakšiš) i naknada za uslugu . Prijave mogu da pošalju svi u starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu bih@kouzon.com.mk, a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na br telefona +387 66 533 030, objavio je ‘Avaz’.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6