Lulić: Još nisam donio konačnu odluku o mojoj karijeri

lulic
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Naš fudbalski as Senad Lulić (35) u razgovoru za švicarski “Blick” otkrio je da još nije donio konačnu odluku o igračkoj karijeri, iako je od 1. jula, nakon isteka ugovora sa Lacijom, slobodan igrač.

To nam je bio cilj

– Još nisam donio konačnu odluku o mojoj karijeri, rekao je Lulić i dodao:

– Trenutno sam u fazi u kojoj razmišljam šta je najbolje za moju porodicu i mene. Bez kluba sam od kraja maja, dat ću sebi još malo vremena. Ko zna, možda dođe neka interesantna ponuda

ČITAJ JOŠ:  Luliću pukao film, dosta je više neistina

Trenutno, uživa s porodicom u Kuru, gdje se prije dvadesetak godina s roditeljima doselio iz Jablanice te trasirao igračku karijeru. 

– To nam je bio cilj, željeli smo da se vratimo u Švicarsku i da živimo ovdje. Naša djeca idu ovdje u školu, a ako ja nađem klub ovdje, to bi bilo odlično. No, ne isključujem ni odlazak u inostranstvo, ali to bi moralo biti nešto uzbudljivo i unosno. Moralo bi biti vrijedno zaista jer uživam provodeći vrijeme sa porodicom.

ČITAJ JOŠ:  Radost u porodici Senada Lulića: Supruga Sandra rodila sina

Pregovori sa Cirihom

Lulić je ljetos je bio blizu prelaska u Cirih. Navodno, ugovor je bio spreman za potpis potpisom, ali…

– Gotovo potpisano je pretjerivanje, ali smo imali nekoliko razgovora. Ipak, čim nije došlo do transfera, znači da nešto nije valjalo. Ne želim pričati o tome više, tako je kako je. Ne žalim zbog toga jer kako sam već rekao, uživam provodeći vrijeme sa porodicom i razmišljam šta je najbolje za budućnost. Upoznao sam mnogo ljudi u fudbalu i siguran sam da ću naći nešto, zaključio je naš nekadašnji reprezentativac.

ČITAJ JOŠ:  Drljević: Treba odgoditi početak nastave jer se može očekivati blago pogoršanje situacije
GODISNJICA
MARKETING