lunaa
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografije iz lifta, ali i sa nekog okupljanja uz muziku, na kojima je tip-top sređena, uz interesantan opis

Luna Đogani i Marko Miljković za par dana postaće roditelji.

Naime, Đoganijeva broji sitno do porođaja, a sada je otkrila koliko dana je još ostala do dolaska na svijet njene kćerke za koju su odabrali ime Mia.
Sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografije iz lifta, ali i sa nekog okupljanja uz muziku, na kojima je tip-top sređena, uz interesantan opis.

– Žena 8 dana pred porođaj, samo da se zna – napisala je pobjednica “Zadruge 2”.

Đoganijeva je za ovaj izlazak sa Markom izabrala usku crnu haljinu ispod koje se ocrtavao njen trudnički stomak, zeleni sako i sandale. Mnogi su se začudili koliko je Đoganijeva aktivna trudnica, s obzirom da je na storiju objavila i snimke iz provoda na kojima pjeva i đuska.

Inače, ona je u petak bila na ultrazvuku kod svog doktora, koji je, ako je suditi po snimcima koje je pobjednica “Zadruge” objavila na Instagramu, konstatovao da se svaki dan očekuje dolazak bebe. Na sreću, trudnoća protiče u najboljem redu, a Luna i njen suprug Marko Miljković s nestrpljenjem čekaju svoje prvo dijete. Iako se posljednjih godina sve veći broj javnih ličnosti odlučuje za porođaj u privatnoj bolnici, to nije slučaj kod novopečene gospođe Miljković.