AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Nekadašnja kraljica popa u svojim najboljim danima slovila je za kameleona, ali u slučaju koji je ovih dana postao viralan, možda je otišla malo predaleko.

Korisnica TikToka Amelia M. Goldie u videu koji je postao viralan tvrdi da je 62-godišnja Madonna photoshopirala svoje lice na njeno tijelo.

Fotografija je objavljena na Madonninom Instagramu 2015. kad je promovisala svoj album ‘Rebel Heart’.

Goldie je za BuzzFeed rekla kako je pomislila da je riječ o šali kad je prvi put vidjela objavu i nije je shvaćala ozbiljno sve dok nije vidjela da je photoshopirana fotografija objavljena sa službenog računa pjevačice.

“Pokušala sam dva puta putem Instagrama stupiti u kontakt s njenim timom, ali bez odgovora… Svakako bih se nasmijala i rekla da mi laska, ali naravno da bih voljela da sam potpisana”, rekla je 28-godišnja Goldie za BuzzFeed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amelia Goldie (@ameliagoldie)

Madonna se o tome još nije oglasila, no oglasili su se korisnici Instagrama koji su se portudili pronaći objavu na Madonninom računu iz maja 2015. kako bi rekli svoje mišljenje o svemu.

A ta mišljenja ne idu baš u prilog slavnoj pjevačici.

“Užasno photoshopiranje, a ti si užasan lopov” ili “ovo je vjerovatno nivo photoshopiranja kakvu sam imao s 11 godina”, neki su od komentara.

Osim što se ne mogu načuditi da je neko ukrao fotografiju i loše photoshopiranu s drugim licem je mrtav-hladan objavio na svom Instagramu, obožavatelji se ne mogu načuditi ni što fotografija još uvijek nije uklonjena.

“Rekli su mi da je to sjajna stvar za šepurenje, što me nasmijalo, ali spomenula sam to i na razgovoru za posao, i svidjelo im se”, otkriva Goldie za BuzzFeed.