MAJA NIKOLIĆ: Korona je dobra jer će nestati 99% estrade

Maja Nikolic 280114 RAS foto Marko Metlas07 preview 1000x0 e1610562910688 750x431 1
Pjevačica Maja Nikolić šokirala je javnost izjavom da je koronavirus navodno dobar jer će da istrijebi 99 odsto njenih kolega!

Nikolićka tvrdi da danas svako može da snimi pjesmu i da se na estradi odavno stvorila gužva, pa se vodi mišlju da će epidemija virusa da napravi čistku i da će opstati samo oni najkvalitetniji pjevači.

Nemam potrebu da stalno snimam nove pjesme jer sam popularna već 30 godina. Ne treba da pričam o svojim hitovima i karijeri jer mislim da sam se odavno dokazala. Ranije sam govorila, a to kažem i sada – kvalitet će uvijek da opstane, bez obzira na sve. Danas svi snimaju pjesme i napravila se gužva, ali ne znači da je sve to kvalitetno i dobro, priča Maja i nastavlja: Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

-Ova korona je dobra iz tog razloga što će 99 odsto estrade da nestane. Otići će najviše onih koji ne znaju da pjevaju i na kraju će ostati samo kvalitet. Meni lično ne smetaju ni starlete ni jutjuberi, otvarači usta, baš nemam problem ni s kim. Svako može da bude popularan privremeno, jednu ili dvije sezone, na primjer, u nekom takmičenju, ali prave zvijezde traju bar 30 godina, kao ja. Prava zvijezda ću biti i poslije 50 godina poput Zdravka Čolića, Lepe Lukić, Lepe Brene i Šabana, rekla je pjevačica za “Svet”.

Prethodni članakJAVNOST JE DUGO ČEKALA DA PROGOVORI: Oglasio se Duško Tošić
Sljedeći članakBiznismen i humanista Ahmet Ahmetović Nana nudi motel za smještaj migranata