Portal 072info

MAJA NIKOLIĆ: Korona je dobra jer će nestati 99% estrade

Maja Nikolic 280114 RAS foto Marko Metlas07 preview 1000x0 e1610562910688 750x431 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Pjevačica Maja Nikolić šokirala je javnost izjavom da je koronavirus navodno dobar jer će da istrijebi 99 odsto njenih kolega!

Nikolićka tvrdi da danas svako može da snimi pjesmu i da se na estradi odavno stvorila gužva, pa se vodi mišlju da će epidemija virusa da napravi čistku i da će opstati samo oni najkvalitetniji pjevači.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Nemam potrebu da stalno snimam nove pjesme jer sam popularna već 30 godina. Ne treba da pričam o svojim hitovima i karijeri jer mislim da sam se odavno dokazala. Ranije sam govorila, a to kažem i sada – kvalitet će uvijek da opstane, bez obzira na sve. Danas svi snimaju pjesme i napravila se gužva, ali ne znači da je sve to kvalitetno i dobro, priča Maja i nastavlja: Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

-Ova korona je dobra iz tog razloga što će 99 odsto estrade da nestane. Otići će najviše onih koji ne znaju da pjevaju i na kraju će ostati samo kvalitet. Meni lično ne smetaju ni starlete ni jutjuberi, otvarači usta, baš nemam problem ni s kim. Svako može da bude popularan privremeno, jednu ili dvije sezone, na primjer, u nekom takmičenju, ali prave zvijezde traju bar 30 godina, kao ja. Prava zvijezda ću biti i poslije 50 godina poput Zdravka Čolića, Lepe Lukić, Lepe Brene i Šabana, rekla je pjevačica za “Svet”.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 8
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME