AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Pjevačica Maja Šuput – Tatarinov broji sitno do dolaska prinove na svijet. Ona je otkrila za srbijanske medije detalje o dolasku bebe, ime a i o tome da li ju je strah porođaja.

– Spadam među osobe koje vole da se ono što jako žele, dogodi odmah, isti dan kad to požele, eventualno sutra, i to ako baš mora. Mislim da u životu do sad nikad nešto što jako želim nisam iščekivala devet mjeseci. Ovako nešto mi se još u životu nije dogodilo. Zato mi se trudnoća čini kao nekakav užasno dugi životni vojni rok – rekla je Maja.

Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije na kojima ponosno pokazuje trudnički stomak, a s fanovima je podijelila i brojne snimke na kojima se vidi sobica za bebu. U trudnoći maksimalno uživa, a kako kaže porođaja se ne plaši.

– Imam već neke godine, u mom životu već su se dogodile neke stvari sigurno teže od porođaja. Uz to, žene porođaje već decenijama uspješno odrađuju pa nekako ne vjerujem da bi baš meni to trebala biti najveća trauma u životu – priča Maja.

Maja Šuput:  Ostavili smo odluku o njegovom imenu za trenutak kada dođe na svijet

Zbog situacije sa koronavirusom njen suprug Nenad neće moći da prisustvuje porođaju, a Maja je otkrila da će se uključiti putem videopoziva.

O imenu su se vodile brojne rasprave na društvenim mrežama, a Maja je otkrila kako bebi ne želi dati obično ime kao što je – Nenad.

Ipak, izgleda da će odluka ‘pasti’ tek kada beba dođe na svijet.

– Ostavili smo odluku o njegovom imenu za trenutak kada dođe na svijet. I dalje smo ostali pritom da ime ne bude tradicionalno ni uobičajeno, a tražili smo i ime koje ne nosi neko koga poznajemo. To baš i nije bilo lagano jer uvijek znaš nekoga ko se tako zove, a bio je, ne znam, zločest u osnovnoj školi – rekla je Maja za kraj.