Majka (24) koja ima 22 djece u problemima nakon što joj je suprug uhićen: Ne podnosim tišinu

Majka (24) koja ima 22 djece u problemima nakon što joj je suprug uhićen: Ne podnosim tišinu

Kristina Ozturk, 24-godišnja majka 22 djece našla se u velikim problemima nakon što je uhićen njen suprug, turski biznismen Galip Ozturk (57) pod optužbama da je krivotvorio dokumente i prao novac.

Par je od marta 2020. do jula 2021. potrošio više od 168 hiljada eura na surogat-majke koje su im rodile 19 beba. Godišnje troše više od 90 hiljda eura na dadilje, a planirali su imati 105 djece.

No Kristina kaže da ne zna hoće li se njihovi planovi ostvariti jer je Galip uhićen u Gruziji, a ona je usamljena i ne može podnijeti što njenog supruga nema.

“Osjećaj usamljenosti me ne napušta čak ni uz toliko bliskih ljudi u blizini. Navikla sam da je moj muž kod kuće, da je uvijek tu. Posljednjih godina radi od doma pa smo stalno bili zajedno. Noću, kad smo djecu stavljali na spavanje, čavrljali smo. Ako sam išla u Tbilisi ili Istanbul, satima smo telefonirali”, napisala je ovog mjeseca u objavi na Instagramu.

“Sada mi je teže nego ikad. Ne podnosim tišinu, ne podnosim njegovu odsutnost, ne mogu spavati i buditi se sama, ne mogu vidjeti njegovo prazno mjesto. Ne čujem njegov smijeh, ne čujem njegov glas, ne osjećam njegov zagrljaj”, dodala je.

Kristina sada živi u velikoj kući sa svojom djecom. Djevojčicu Viku rodila je sa 17 godina, a prvo dijete s Galipom, sina Mustafu, dobila je 2020. Njihovo 21. zajedničko dijete, djevojčica Judy, rođena je prije samo tri mjeseca.

Inače, Galip Ozturk je 2018. pobjegao iz Turske, nakon što je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubojstva 1996. godine.

klix

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE