873x400 43
AUTOR: H.D.
DATUM: lip 20, 2021 @ 7:20
KATEGORIJA: BiH / Izdvojeno / Vijesti
FIXGEHALT

Amina Smajlović, majka djevojčice Nadin, na svom Facebook profilu napisala je riječi podrške Arijani Memić nakon njenog gostovanja na Face TV.

Ona je istakla da ni oni niti porodica Memić nisu ispolitizirali njihove životne priče, nego se politika umiješala u živote ove djece.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

– Arijana Memić, hrabra i požrtvovana sestra koja je primjer kako se samo sestra za brata i istinu, može boriti. Podrška i Nadin i našoj borbi, jer je zajednička borba za istinu. Zajedno smo u borbi, da se nikada nikom ne bi ponovile naše priče.U politici je iz jednog jedinog motiva, da je bliže mogućnosti da dođe do istine. Nismo mi ispolitizirali naše priče, nego se politika umiješala u živote naše djece – napisala je Smajlović.

Status Amine Smajlović
Status Amine Smajlović Foto: Printscreen

Ona je poručila da će istina pobijediti.

– Dočekat ćemo ako Bog da, da istina pobjedi, da krivci odgovaraju, kao što si Arijana dočekala da vidiš Alisu sa suzama, i Nadin danas sudinicu Sanelu Škaljić, koja obori pogled kad je ugleda. Pravda je spora, ali je mora biti. Zbog budućnosti i svih nas, mora se znati ko je kriv – poručila je majka djevojčice Nadin.

LIDER