Majka organizovala orgije za tinejdžere

par ljubav krevet unsplash15aug
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Majka iz Kalifornije organizovala je tajne orgije na kojima je tinejdžerima dijelila piće i kondome, a čak ih je i gledala dok imaju spolne odnose, tvrde tužioci, a prenosi New York Post.

Riječ je o Šanon O’Konor za koju se u optužnici tvrdi kako je u spavaćoj sobi gledala i smijala se dok je pijani tinejdžer pipao djevojku, prijateljicu njenog tada petnaestogodišnjeg sina.

Četrdesetsedmogodišnja majka skrivala je zabave od drugih roditelja i svog supruga, dok su se djeca od 14 i 15 godina toliko napila da su povraćala, nisu mogla stajati i padala su u nesvijest, navode tužioci.

“Bilo je potrebno mnogo hrabre djece da istupe i razotkriju ovaj duboko uznemirujući slučaj. Kao roditelj, šokiran sam. Kao tužioc, odlučan sam u tome da one koji ugrožavaju sigurnost djece privedem pravdi”, rekao je Džef Rosen u saopštenju.

O’Konor, koja koristi i ime Šanon Bruga uhapšena je u Idahu, gdje sada živi. Tužioci je planiraju izručiti Golden Stateu kako bi se suočila s popisom od 39 krivičnih djela.

Dječake gurala u sobe s pijanim curicama

Tokom osmomjesečnog perioda od 2020. do početka ove godine, O’Konor je navodno priredila nekoliko zabava za svog sina i prijatelje te je vršila pritisak na prisutne da razvrat drže u tajnosti.

“Rekla je da ako je nekome kažemo može ići u zatvor”, navodi se u jednoj od izjava.

Jednoj četrnaestogodišnjoj djevojčici koja je govorila o zabavama prijetila je odmazda koja bi uključivala i ljude koji šire glasine o njoj, navodi se u optužbama.

Šanon O’Konor nije optužena samo za organizovanje divljih zabava, nego i za pomaganje pijanim dječacima u seksualnom napadu na djevojčice u Kaliforniji.

Na jednoj zabavi je prema navodima iz optužnice dječaku dala kondom i gurnula ga u sobu u kojoj je na krevetu ležala pijana četrnaestogodišnja djevojka.

“Djevojka se uplašila, potrčala je i zaključala se u kupatilu”, navodi se u izjavi.

Na jednoj drugoj zabavi O’Konor je otpratila dječaka u sobu s pijanom djevojkom i otišla. Djevojka je kasnije seksualno napadnuta.

U oktobru 2020. O’Konor je, navodi se, za zabavu tinejdžera iznajmila vikendicu u Santa Klari a sve je završilo s 9.000 dolara štete i snimcima s nadzornih kamera, na kojima se vidi kako djeca povraćaju i teturaju.

Bilo je još povreda, a tinejdžeri su još i vozili automobile bez vozačke i jednom izazvali saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedan tinejdžer povrijeđen.

Žena se tereti za teška krivična djela, uključujući zlostavljanje djece i seksualno zlostavljanje. (Nezavisne)

GODISNJICA
MARKETING