halid muslimovic7 e1633783845245 750x411 1
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 10, 2021 @ 13:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Nova sezona “Zvezda Granda” nedavno je počela, a pored mnogobrojne publike koja prati ovo popularno muzičko takmičenje i naši pevači ne propuštaju dešavanja iz ovog šou programa.

Halid Muslimović je dao savjet mladim pjevačima, ali i otkrio da bi volio da se nađe u ulozi stručnog žirija.

– Pratim, ne baš sve, ali dosta toga, zbog mog posla. Grand pravi zvijezde i imena, a ja savjetujem da ljudi pored Granda porade na sebi, da napreduju, i izgledom, i fizički i muzički. Na svakom polju, a ne samo da čekaju da Grand to uradi i da neka pjesmica naleti. Moraju razmišljati šta će biti za 20 godina – rekao je Halid, koji bi kako kaže volio da se pridruži ekipi stručnog žirija:

-Pa lijepo je to, pratim ja dešavanja, malo se prepiru, malo se hvale, dobra je koncepcija, zašto da ne.  Ovo vrijeme nije ni slično onome kada sam počeo, kada sam gradio karijeru, imao velike koncerte i hitove. Ja pokušavam da se uklopim u ovo vrijeme i da narodu predstavim nove pjesme i hvala Bogu do sad nisam promašio. Još sam tu, mada volio bih da nisam više, da sam davno prestao sa pjevanjem. Previše je, 40 godina karijere nije malo! – kaže Halid.

LIDER